Az örökbefogadás rendszerében található anomáliákat megszüntetjük

2021. március 09. 10:10

Az örökbefogadókat, legyenek akár különböző vagy azonos nemű párok vagy egyedülállók, felkészítjük és támogatjuk a gyermekek befogadásában.

2021. március 09. 10:10
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„Mi egy olyan országot fogunk építeni, ahol mindenkinek jár a nyugodt otthon, és ahol senkinek nem kell a jövedelmének 30%-ánál többet lakhatásra fordítania. Ennek érdekében növeljük az önkormányzati bérlakások számát, 21. századi otthonokat építünk, valamint minden évben 100 ezer lakás energetikai felújításához nyújtunk támogatást.

Az is tarthatatlan, hogy 2021-ben a fiatalok alig tudnak maguknak megfizethető albérletet találni az életkezdéshez. Ezért növeljük a kollégiumi férőhelyek számát, adókedvezménnyel támogatjuk a lakáscélú megtakarításokat, így elérjük, hogy 2030-ra legalább 100 ezerrel több 35 év alatti magyarnak legyen önálló lakhatása.

Alapfeltevésünk az is, hogy senkinek ne kelljen választania család és munka között. Ennek érdekében ösztönözzük a rugalmas foglalkoztatási formákat, bevezetjük az apahónapokat, és igazságosabbá tesszük a családi adókedvezmény rendszerét.”

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2021. március 09. 16:55
Kedves egységsugarú szavazópolgár! Elcsap az autó, vagy elvisz a koronavírus. Kire bíznád gyermekedet? Egy kissé bizonytalan anyagi helyzetű de stabil házasságban élő családra, vagy egy három éve együtt élő homoszexuális párra, akinek csak a gyerek hiányzik a családi képeskönyvből? Na, ennek alapján szavazz, ha se el nem csap, se el nem visz!
Prominet
2021. március 09. 16:13
Még valami... szerintem, ha újra privatizálnak, azt úgy teszik, hogy kizárják a visszavásárlás lehetőségét. Úgy 100 évre... Mert nekik ez is fáj, és ezt a hibát még egyszer nem akarnák elkövetni. Mindent amit csak lehet, végleg elidegenítenének. Nem vagyok profi sakkozó, de de ilyesmi lépést várok tőlük... Jobb mielőbb mattot adni nekik, oszt jónapot'... Játszanak a saját fa..ukkal, adják el azt ami az övék. Nem húzom magam tovább...:) Szép napot...!
Aerion
2021. március 09. 15:39
Majd akkor, koncsita, ha ezt a magyar társadalom legitimálja. Nem egy választási eredmény ad erre legitimációt, hanem a magyar társadalom ö s s z e s tagja. Együtt. Mindenki. Majd akkor. És ha ez nem így lesz, és megcsináljátok társadalmi felhatalmazás nélkül, pontosabban annak ellenére. Az az éltetekbe fog kerülni. Ha ez megéri, ám legyen.
CirmoS
2021. március 09. 15:28
Jól van Koncsita, elég már a hazudozásból! Nemsokára azzal fogsz jönni, hogy mindenki a Rózsadombon fog lakni, aki meg nem szeretne....., az kiválaszthatja, hogy hol akar! A házat persze ingyért kapja! Menj már a kurva anyádba te barom! A TI programotok a migránsözön, a kötelező gender agymenés meg a brutális lakossági megszorítások! MINÉL TÖBBEN KERÜLJENEK UTCÁRA, hogy a migránscsőcseléket beköltöztessétek!! Ennyi! Meg a retkes kurva anyád buzikám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!