Örül a Momentum Magyar Péternek? – Ezt még Fekete-Győr András sem tudja

2024. március 25. 18:22

Az előválasztások és a Fidesz mellett a Momentum korábbi elnöke nemcsak a K. Endre-botrányról, de Magyar Péterről is beszélt.

2024. március 25. 18:22
Fekete-Győr András

Nyitókép forrása: Fekete-Győr András Facebook oldala

A Momentum Mozgalom egykori elnöke, Fekete-Győr András, az ATV Szigorlat műsorának vendége volt, ahol leginkább az előválasztás került szóba. Persze azért K. András ügye is felmerült, ahogy az is, hogy a Fidesz veszített-e a népszerűségéből, bár ezzel a Momentum láthatóan semmit sem nyert, nem szerzett magának új szavazókat, ellentétben például a Mi Hazánkkal.

Fekete-Győr szerint azonban „mindig az a kérdés, hogy a választásokra mennyire érik meg az emberekben az a gondolat, hogy na most itt az idő, hogy egy új korszakot nyissunk”.

Ekkor a beszélgetőpartnerek Magyar Péter feltűnését is behozták a társalgásba, aki így, 

a tények tükrében akár veszélyt is jelenthet a Momentumra, 

megjelenésével szavazatokat véve el a párttól, amellett, hogy ahogyan azt már korábban is megírtuk, Magyar leginkább a baloldal retorikáját másolja és próbálja újrahasznosítani.

Ezt is ajánljuk a témában

A konkrét kérdésre, hogy van-e félnivalója a Momentumnak Magyar Pétertől és pártjától, ha megalakul, Fekete-Győr válasza az volt, hogy „Én bizakodó vagyok”, majd így folytatta: „nagyon örülök annak, hogy egyre több embernek nyílik fel a szeme, akár a Magyar Péter-jelenségen keresztül, hogy korszakváltásra van szükség Magyarországon.”

A momentumos politikus nem gondolja, hogy Magyar Péter leváltaná az ellenzéket, ellenben várja a holnap reggelt, hogy milyen, már jó előre beharangozott hangfelvétel kerül nyilvánosságra.

A kérdésre, hogy párton belül milyen forgatókönyv áll rendelkezésre arra a különleges esetre, ha Magyar Péter felajánlkozik egy együttműködésre, Fekete-Győr András azt felelte, „ez egy távoli helyzet”, amit azzal egészített ki: „lőször várjuk meg, hogy lesz-e párt Magyar Péter mögött, és utána, hogy milyen eredmények, milyen szándék áll mögötte.” Végül azzal zárta a beszélgetés Magyar Péterrel kapcsolatos szegmensét, hogy „amiket én elmondtam, szerintem az alapvetően egy pozitív irányú várakozás a jelenséggel kapcsolatban.” 

A teljes műsor alább nézhető és hallgatható meg:

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­­g­­ö­s­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­­o­k­­ ­v­á­­­r­n­­­a­k­­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Palatin
2024. március 25. 23:50
Magyar Péter pszichikailag nincs rendben, komoly lépéseket tesz az elmezavar irányába. Ezt mint pszichológiailag képzett ember mondom. Az interjuban van néhány elképesztö mozzanat. Ilyesmit, amit ö itt elöad, még kétségbeesésükben is ritkán tesznek emberek. Én arra tippelek, hogy nagyon gyorsan és teljesen le fogja amortizálni magát. Márki-Zay Magyar Péterhez képest egy államférfi, pedig öróla tudjuk, hogy valójában nem az. Egy ilyen elöre eltervezetten, késöbbi felhasználásra szánt a feleségével folytatott beszélgetéssel nem tudom mit lehet kezdeni. Ö tagadja, hogy ezért vette fel, de nyilvánvaló, hogy ezért. Maga a beszélgetés is megrendezett lehet, amelyben ö szándékosan provokativ útra terelte a beszélgetés fonalát. Magán beszélgetéseken fecseghet az ember össze-vissza, bizonyítóereje az ilyesminek nincs. NAGYON FONTOSNAK TARTOM, HOGY MAGYAR PÉTERT PSZICHOLÒGUS IS HALLGASSA MEG!
atti64
2024. március 25. 21:18
PATKÁNY CSATORNA CSUPA SZARZSÁKOKKAL!!!!!!!!!!!!!!!KI A FASZT ERDEKEL A SZAR ATV!!!!!!!!!!!!!!!!!
Selamat
2024. március 25. 21:18
Tényleg korszakváltásra van szüksége ennek az országnak. Ki kell vágni a politikából az összes hazaárulót. Elsősorban a Soros művek fizette momentumot, meg az elmebetegek vezette DK-t. A többi ellenzéki apró párt már egy MP nélkül is kinyírta magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!