Rákay Kálmán a minap azzal „semmisítette meg” Nagy Ervint, hogy Zámbó Jimmyt alakítani nem jelent értéket

2023. június 08. 15:07

Az alázatos szolgákat már semmi más nem érdekli, mint, hogy az urukat éljenezzék, a kedvükbe járjanak a jutalomért.

2023. június 08. 15:07
null
Kálmán Olga
Facebook

„A magyar filmipar pápája, a magyar kultúrpolitika koronázott királya, Rákay Kálmán -művésznevén Philip-, a minap azzal »semmisítette meg« Nagy Ervin színművészt, hogy Zámbó Jimmyt alakítani nem jelent értéket, bezzeg a Philip Főproducer által jegyzett Aranybulla, és II. András, az igen! Jogos, aki igaz magyar színész, az csak II. Andrást játszik, vagy bármit ami nagyon magyar. Nyilván ebből a gondolkodásból az következik, hogy aki igaz színész, az nem vállal főszerepet a Wall Street farkasában, nehogy már egy csaló brókert alakítson. A nagy színészek sose vállalnák el a Keresztapa főszerepét nehogy már maffiózó bőrébe bújjanak. Úgy általában mi a francért játszanak a színészek bármi másban, ami nem a nemzet büszkeségét ápolja közpénz milliárdokból?! Ja, hogy tehetségesek, és kemény munkával alakítanak egy-egy karaktert? -na, az igazán nem lehet szempont a magyar filmipar koronázott királya értékrendjében.

Tudom én, hogy ha valakit folyamatosan tenyérből etetnek, akkor annak mindig lefelé hajlik a feje, úgy próbál újabb és újabb zsíros mócsingokat falni a kézből. Lehajtott fejjel lassan beszűkül a látótér, elvész a realitás. Az alázatos szolgákat már semmi más nem érdekli, mint, hogy az urukat éljenezzék, a kedvükbe járjanak a jutalomért. A világ történelmében kevés volt a jókirály, sokkal több a szolgákat, hűséges talpnyalókat maga köré gyűjtő uralkodó. De, akit csak a konc, a jutalom érdekel, annak ez már nem megalázó, azt nem érdekli ki a jó és ki a rossz király, annak nyilván egyre megy: király-király.”

Nyílt levélben szólt vissza Nagy Ervinnek Rákay Philip

Az elmúlt napokban kisebb üzengetés kezdődött Nagy Ervin színész és Rákay Philip között, Nagy Ervin legutóbb közösségi oldalán szólt be a médiaszakembernek. Rákay Philip közösségi oldalára feltöltött nyílt levélben reagált Nagy Ervin szavaira, amelyet változtatás nélkül közlünk: "Nagybaczoni Nagy Ervin uram! Haladjunk sorjában! A teljesség igénye nélkül reagálnék nagyívű posztod néhány állítására: 1.

 

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2023. június 11. 07:16
Nagy Ervinke "színészi játéka" értéktelen, Szolgika. Lehet, hogy Kálmánka nem fogalmazott pontosan, de neked, lényeglátó kis szopósribanc riporterként érezned kellene a lényeget.
Hydra Esus
2023. június 11. 06:49
Szia Szolgi! De kis helyes szájacskád van! Tudnék vele mit kezdeni.
pumuklik
2023. június 10. 14:54
. Ez is már csak szopatásra jó! ...
erossvass
2023. június 09. 20:44
Bárkit, csak Zámbó Jimmyt nem kellene most elővenni, még akkor sem, ha csak ennek a hólyanak egy szerepe okán. Ugyanis Zámbót a halála előtt húsz évig fikázták, majd a halála óta húsz év elteltévek is fikázzák. A fővárosi szuperértelmiség. Most meg, hogy Ervinke lenyomta középszarul egy sorozatban, már király... Van-e még foltmentes hely a tükrön, ahová köphettek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!