Libernyákok rémálma

2024. április 27. 07:40

Szerte a világban, hogy kezd felnyílni az emberek szeme.

2024. április 27. 07:40
Hungary To Hold Parliamentary Elections
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: Laszlo Balogh/Getty Images

„Donald Trump volt amerikai elnök a CPAC Hungary 2024 rendezvényre küldött videóüzenetében arról beszélt, hogy mi, konzervatívok mindennap azért harcolunk, hogy megőrizzük a kultúrát, a szuverenitást és fenntartsuk a szabadság, a család és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit. Azt hiszem, ennyi elég is egy woke-ideológiától átmosott agyú globalista libernyáknak, hogy kiverje a víz, és tudatmódosító szerei után kapkodva elkezdjen a világvégéről delirálni.

Ezt is ajánljuk a témában

Ha még azt is hozzátesszük, hogy a közelgő amerikai elnökválasztás legnagyobb esélyese kiemelte, elnökként büszke volt arra, hogy együtt dolgozhatott a magyar miniszterelnökkel, aki egyébként nagyszerű ember, és a barátjának nevezte, akkor borítékolhatóan maradandó károsodást szenvednek mindazok, akik idáig körbehazudozták a világot Orbán Viktor elszigetelődésének bugyuta meséjével. A konzervatív akciókonferencia idei rendezvényének legfőbb üzenete éppen az, hogy nem vagyunk egyedül, és összefogva olyan erőt tudunk felmutatni, amely gyökeresen változtathatja meg az önsorsrontó és önfelszámoló nyugati világ történetét.

Magyarország csak abban számít magára hagyott szigetnek a libernyák őrület tengerében, hogy itt négyszer egymás után alkotmányozó többséget tudott szervezni egy pártszövetség a nemzeti, konzervatív, keresztény politika mögé, míg máshol a még mindig túlságosan erős progresszív liberálisok meg tudták akadályozni, hogy elvbarátaink kormányt alakítsanak, hiába nyerték meg a választásokat. De jól látszik szerte a világban, hogy kezd felnyílni az emberek szeme, egyre kevésbé hisznek a lázálmok gyötörte társadalommérnökök ember- és életellenes törekvéseinek rájuk erőltetett igazában, és mindenütt felértékelődik a konzervatív politika.

Nem a háborúra, nem a migrációra és nem a genderpropagandára, így foglalta össze Orbán Viktor ennek a politikának a lényegét, és erre rímelt Donald Trump gondolatmenete is, amikor úgy fogalmazott: amíg egységesek maradunk az elveinkhez hű víziónkban, és félelem nélkül védjük értékeinket, addig a konzervatívok meg fogják nyerni a csatát, hogy megmentsük civilizációnkat a kommunistáktól, marxistáktól és fasisztáktól, és visszaállítsuk a konzervativizmus uralmát. Nem lesz ez egyszerű, nem lesz könnyű sem.

Ahogy a magyar miniszterelnök vázolta, a balliberális globalisták módszere ugyanaz ellenünk, mint amit a kommunisták létező szocializmusnak hazudott pállott szagú diktatúrájukban megtanulhattunk. Először az ellenkezőjére fordítják a normális jelentését, aztán megbélyegzik azt, aki nem hajlandó magáévá tenni az új felfogást, veszélyes, biztonsági kockázatot jelentő személyeknek nyilvánítják őket, ezért a legdurvább eszközök bevetését is megengedhetőnek tekintik az elhallgattatásukra.

A propagandistáik segítségével virtuális megsemmisítő akciót indítanak például a médiában, minden politikai manipulációt jogi köntösbe öltöztetnek, végül a hatóságok bevonásával próbálják az így lejáratott és elhiteltelenített embereket kiiktatni. Mindezt azért, mert nem tetszik nekik, hogy meg akarjuk védeni országunkat, hogy nem alkalmazkodunk a bevándorlókhoz és hogy ragaszkodunk a hagyományos családmodellhez – mondta Chad Wolf, az America First Policy Institute elnöke a CPAC Hungary pénteki napján.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy másodpercre se vegyük tehát komolyan annak az Európai Parlamentnek egyetlen döntését sem, amelyik utolsó ülésén is azzal volt elfoglalva, hogy a büszke és harsány hazaárulóink hazugságain alapuló elítélő határozatot fogadjon el ellenünk. Ne feledjük soha, szerintük a férfiak is szülhetnek. De bő negyven nap múlva elküldhetjük majd őket oda, ahová én gondolom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. április 28. 08:40
A komcsi gajdácsot hallhattuk. Munkásőrkém, az egyenruhád meg van még? Párttagsági a párnád alatt?
Pelso j.
2024. április 28. 07:05
"hogy kezd felnyílni az emberek szeme," Kamuzol, ottóka, olcsó trükk. Egyébként, attól rettegtek, ha egyszer itthon felnyílik az emberek szeme.
gilou-au-clavier
2024. április 27. 21:25
Nem lehet mindenki komcsi, Ottó bácsi.
gekk
2024. április 27. 19:26
Fidkányok álma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!