Havas Henrik nagyot ment: „Én ismerem Orbán Viktort, beledöglene, ha Schmitt Pál és Novák Katalin után Sulyok Tamás is lemondana”

2024. április 26. 22:57

A műsorvezető Sulyok Tamásról és Latorczai Jánosról is elmondta a véleményét.

2024. április 26. 22:57

Fotó: YouTube képkocka

Sulyok Tamás köztársasági elnök édesapjának múltja is szóba került Havas Henrik és Dömsödi Gábor podcastjának legújabb adásában.

Én ismerem Orbán Viktort, beledöglene, ha Schmitt Pál és Novák Katalin után Sulyok Tamás is lemondana” – mondta a műsorban Havas Henrik, aki feltette a kérdést: „Tudod, hogy ez az egész miért van?

Mert ez egy trehány ország”

– adta is meg rögtön választ Havas, aki felrótta a köztársasági elnöknek, hogy mint jogász nem sétált be a levéltárba és nézte meg az apjáról szóló iratokat.

Akkor Sulyok is trehány – kontrázott rá Dömsödi.

Annak kapcsán, hogy a parlamentben is szó volt erről a témáról, az éppen az ülésen elnöklő Latorczai Jánosról is elmondták a véleményüket, konkrétan

 vén hülyének nevezték.

 A teljes adást itt nézheti meg: 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. április 27. 12:41
Te fogsz megdögleni és nem fogunk hiányolni!
antal-2
2024. április 27. 11:59
Kónya Endre nem, hogy megérdemelte az elnöki kegyelmet de el sem kellett volna ítélni. Mivel lebuktatta a a libsi pedofíleket a libsi vérbíraság több évre ítélte mint a pedofíleket!!! Nováknak az ukrán nyilatkozatai miatt kellet volna lemondania a kegyelme mellett pedig kiállnia. Jobb is hogy ment a gyengeszar...
iphone-3
2024. április 27. 09:29
nyugi te kivénhedt komcsi Orbán nem fog beledögleni kemény fából faragták, ha ilyen rohadék komcsik ellen is győzni tudott mint te.
paloma
2024. április 27. 09:22
Ez a teljesen hülye, még a Jóistent is személyesen ismeri ha jól értem, tanácsadója volt. Ja meg Lelint is látta, igaz csak hátulról! Komolyan, ez az ember nem normális, de az sem aki kérdezi, és kíváncsi rá! Tanárúr korában is utálnivaló volt, most már szánalmas is! A hívei is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!