Juhász István: A visszatérés

2016. december 15. 11:04

Vajon a három lázadónak sikerül megmozgatni az emberiséget, hogy megdöntsék a Hogasák egyeduralmát? Vajon tényleg a Hogasák az igazi ellenség?

2016. december 15. 11:04
Letya

A kérdésekre Juhász István egy igazán izgalmas és kalandos sci-fi történetben adja meg a saját válaszát, mely elgondolkodtatja az olvasót, még akkor is ha nem filozofikus szellemben íródott a regény.

Lassan már másfél éve, hogy olvastam a Menekülés a Földről könyvet és bár a cselekményre még emlékszem, a részletek kicsit homályba merülnek. Annak ellenére, hogy az első fejezet egy visszaemlékező álommal kezdődött, be kell vallanom, hogy kb. az ötvenedik oldalig nem állt teljesen össze a kép. Ezt követően pedig minden kitisztult.

Nem tartott sokáig, míg elolvastam a könyvet, mert az események olyan gyors ütemben követték egymást, hogy nem volt hol megálljt parancsolnom magamnak, hiszen magával ragadott a sodró lendület. Egy igazi kalandregény sci-fi köntösbe csomagolva, ami a kedvencem.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!