A Wizz Air járatán hozta világra gyermekét egy nő

2024. március 12. 10:43

Egy brit orvos segített levezényelni a szülést, közel 11 ezer méteres magasságban.

2024. március 12. 10:43

Nyitókép: Getty Images/NurPhoto

***

Egy brit orvos, Hassan Khan nyújtott segítséget azon utastársának, akinél hirtelen megindult a szülés egy Jordániából Londonba tartó járaton a hétvégén – adta hírül a Sky News. A 28 éves férfi barátaival utazott, akik mind orvosok. Amikor a személyzet orvosi segítséget kért, mindannyian önként jelentkeztek.

A nő, akinél elkezdődött a szülés, nem beszélt angolul, és természetesen nem állt rendelkezésre szülészeti felszerelés sem.

Khan elmondta, hogy annyira le volt foglalva a szülés levezetésével, hogy szinte elfelejtette, hogy az egész egy repülőgépen történik. A repülőgép végül Olaszországban szakította meg az utat, ahol a kismamát és a babát kórházba szállították.

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­o­k­­ ­­v­á­­­r­­n­­­a­k­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Dictator
2024. március 12. 11:36
Jordániából Londonba. Nulla angol tudással. Terhesen. Ilyenek, meg ezeknek a kölykei kellenek nekünk!
I_Isti
2024. március 12. 11:31
"Egy brit orvos, Hassan Khan" - na ezen felröhögtem, bocs.
Kotucso
2024. március 12. 11:23
Mondjuk a gyerek megkapja a gép lajstromozása szerinti ország állampolgárságát, és az országét amely fölött világra jött. Szerintem ez a szabály nem szűnt meg. Viszont az érdekes, hogy hány hónapos volt az anya, mert úgy tudom a hetedik hónaptól már nem engedi föl az anyát a légtársaságok nagy része.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!