Legyőzte a halálos kórt, most életet adott a magyar sztársportoló

2024. március 14. 11:43

Az olimpikon, vb és Eb 3. korábbi kézilabdázó, Tóth Tímea a pályafutása után is igazi példakép: a rák után gyermeke született.

2024. március 14. 11:43
null

Nyitókép: Facebook/Tóth Tímea oldala

***

Tóth Tímea, az FTC korábbi válogatott kézilabdázója, a Sport Tv ismert szakkommentátora a közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett az első gyermeke, egy kislány. A Ferencváros korábbi válogatott átlövőjét az elmúlt években alaposan próbára tette az élet: 2019-ben elveszítette a gyermekét, aki csupán 12 napot élt, 2021-ben pedig mellrákot diagnosztizáltak nála – írja az Origo.

A 43 éves sportember közösségi oldalán jelentette be az örömhírt: Lili megérkezett.

„Ma reggel 8.40-kor megérkeztem! 3kg és 55cm vagyok! 

Mindenki jól van, nagy a boldogság!”

 – írta szerdán a korábbi balátlövő.

Tóth Tímea kegyetlen megpróbáltatásokon ment keresztül, előbb elvesztette koraszülött kisfiát, majd mellrákot diagnosztizáltak nála. Nem adta fel, s most úgy tűnik, jóra fordul az élete.

„Csak az lebegett a szemem előtt, hogy anya akarok lenni... 

A kemó előtt két héttel lefagyasztottak hat embriót. Azaz hat esélyem maradt arra, hogy teherbe essek. 

Rögös, embert próbáló út volt a kemoterápia. Néha megpillantom a kopasz képeimet a telefonomban, és arra gondolok, hogy ez nem is én vagyok, olyan hihetetlennek és távolinak tűnik. Sokszor belegondoltam, hogy miért éppen velem történik ez. Én jó embernek tartom magam, soha senkinek sem ártottam. A barátaim azt mondják, hogy nem hiszik el ezt a sok rosszat, ami velem történt. A kisfiunk elvesztése után költöztünk be a szent­endrei házba, utána jött a daganatos betegség, tehát akkor most megint valami jónak kellene történnie” – nyilatkozta korábban a Magyar Nemzetnek Tóth Tímea.

 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­á­n­y­­o­­k­ ­v­á­­­r­­n­a­­k­ ­­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
nowo
2024. március 14. 17:45
Gratulálok!
Cink1958
2024. március 14. 17:14
Gratulálok és minden jót kívánok a babának és a mamának! Aki pedig erre az örömteli hírre bármilyen módon nemtetszését fejezi ki, hét nem írom le, hogy mit tegyen magával.....
balbako_
2024. március 14. 14:06
Nagyon megérdemelte a jó istentől ezt a picit! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok mindkettőjüknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!