Több Wizz Air-járaton is csak bankkártyával lehet fizetni

2020. június 22. 16:55

A cél a fizikai kontaktusok csökkentése.

2020. június 22. 16:55

Mostantól több Wizz Air-járaton is csak bankkártyával lehet fizetni a koronavírus-járvány okán elrendelt egészségügyi intézkedések miatt – közölte a magyar hátterű diszkont légitársaság hétfőn az MTI-vel.

Egyelőre kísérleti jelleggel vezették be az intézkedést, amelynek nyomán a Budapestről, Temesvárról és Rigából induló járatok fedélzetén nincs lehetőség készpénzes vásárlásra, mivel így is csökkenteni lehet a fizikai kontaktusok számát. A vírushelyzet miatt a fedélzeti magazinok sem elérhetőek, a fedélzeti szolgáltatásokat és árakat a járat indulása előtt, online lehet megtekinteni.

A Wizz Air emlékeztetett: a repülés ideje alatt az utasok és a személyzet számára egyaránt kötelező az arcmaszk viselése, a személyzetnek gumikesztyűt is kell hordania. Az utasok a fedélzetre lépéskor fertőtlenítő törlőkendőt kapnak. A légicég azt is kéri, hogy az utasok otthon végezzék el az utasfelvételt, és előre vegyék meg a plusz szolgáltatásokat. Az elmúlt hetekben a Wizz Air több új központot nyitott a régióban, Milánóban, Tiranában, Bákóban, Szentpéterváron és Dortmundban is.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. június 22. 22:55
Ha Wizz valóban ennyire veszélyesnek ítéli a helyzetet, és ennyire aggódik az utasokért, akkor miért nem állítja le teljesen a járatait? Ja? Mert a lóvé azért kell..., mi?
nempolitizálok
2020. június 22. 18:08
Nem túl okos ma repcsire ülni. A minden második sorban ülnek és az arcmaszk, pedig jókora parasztvakítás. Nagyon nem irigylem azokat, akiknek a munkájuk miatt kell repülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!