Puzsér: Magyar Péter elkezdte lecsapolni a Gyurcsány vezette ellenzéki mocsarat

2024. május 03. 14:40

A publicista azért egy kritikát is megengedett magának a baloldal új messiása felé.

2024. május 03. 14:40

Nyitókép: Magyar Hang YouTube csatorna 

Ez olyan, mint egy szép álom, az ellenzékváltás mintha már félig el is lenne végezve – mondta a Kötöttfogás legújabb adásában Puzsér Róbert, a Magyar Péterről szól közvélemény-kutatási adatokra hivatkozva, amelyet a műsorvezető Dévényi István idézett. 

A publicista szerint 

Magyar elkezdte lecsapolni az ellenzéki mocsarat, amelyet tagadhatatlanul Gyurcsány Ferenc vezet, 

amely alkalmatlanságával teszi magát hasznossá az Orbán rendszer számára, és ami annyira töredezett, amennyire az Orbán-rendszer érdekei megkívánják.

Szerinte azok a polgárok, akik az elmúlt években elfordultak a politikától, most visszatértek, amit az internetes politikatartalmak fogyasztásának drasztikus növekedése is mutat.

Kéri László politológus ezt megfejelve azt mondta, hogy az elmúlt hetekben az országot járva soha nem tapasztalt érdeklődéssel találkozott vidéken Magyar Péter iránt.

Csintalan Sándor nem volt meglepődve a közvélemény-kutatási adatokon, szerinte az ellenzék azért is hátrányban van, mert 

jelenleg Magyar Péter azt mond, amit akar. 

Úgy vélte a Tisza párt nagyon jól fog szerepelni június 9-én, ami örömteli, hiszen azok az ellenzéki pártok, amelyek eddig csak egymással voltak elfoglalva, most jól megkapják a magukét.

Stefano Bottonit egyenes 1989-re emlékeztette Puzsér és Magyar vitáján a nézői hangulat, ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy a Fidesz támogatottsága nehéz időszakokban sem ment negyven százalék alá, és ez most sem történt meg.

Puzsérék a műsorban rendesen nekimentek Dobrev Klárának is, aki az önkormányzati és európai uniós választások kapcsán újra a Fidesz elzavarásáról beszélt május 1-én. 

Ezekből a politikai marketinghazugságokból élnek 

– jegyezte meg Puzsér, aki ugyanakkor egy apró kritikát is megengedett magának Magyar felé, aki „atombombájának” ledobása kapcsán azt vizionálta, hogy Rogán Antal repülőn fog menekülni. 

Mi szükség van erre? – tette fel a kérdés, szerinte ugyanis Magyar az ilyen kijelentésekkel válik megkülönböztethetetlenné Dobrevtől. 

A teljes adást itt nézhetik meg:

 

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­­I­g­­a­z­i n­­­i­m­f­­­o­m­­á­n­­i­­á­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
machet
2024. május 15. 07:36
Ennyi marhát egy helyen és mind megél jól.
falcatus-2
2024. május 04. 08:13 Szerkesztve
Harcimarci 2024. május 04. 06:44 Kinyitnak pár régi aktát anyukáról, nagypapiról a választások előtt pár nappal...." ....az biztos, de az is biztos, hogy ez a módszer eddig sem vált be nekik.
paperfellow
2024. május 04. 05:22
A szar helyett lesz a fos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!