Falus Ferenc: Az is terjesztheti a vírust, akit beoltottak

2020. december 28. 18:37

A volt tisztifőorvos szerint nyár végéig el fog tartani az oltás.

2020. december 28. 18:37
null

Falus Ferenc, volt országos tisztifőorvos az ATV Start című műsorában kifejtette, hogy az Orbán-kormány teljesítményét arról lehet majd lemérni, hogy januárra mekkora lesz az átoltottság, a hazai számokat össze lehet majd hasonlítani a külföldi adatokkal.

Pozitívan értékelte, hogy akik megkapták az oltást, azok között még enyhe tünetekre sem nagyon volt példa. Kijelentette, hogy a védőoltások bármelyikének sokkal kisebb a kockázata, mint a koronavírus miatti megbetegedésnek.

Hangsúlyozta azonban, hogy azok is képesek megfertőződni és továbbadni a vírust, akiket már beoltottak, csupán nem lesznek tüneteik. Szerinte ezért továbbra is hordani kell a maszkot és betartani az egyéb óvintézkedéseket.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. december 29. 13:52
Family Frost = Jeges Vederben Ákos flova....
VeJoLa
2020. december 29. 13:31
NEM KELL KÖTELEZŐEN OLTANI, se minél hamarabb, se soha! Falusnak amúgy is megvan a maga biztos ellenszere: egy vödör jeges víz!
VeJoLa
2020. december 29. 13:31
NEM KELL KÖTELEZŐEN OLTANI, se minél hamarabb, se soha! Falusnak amúgy is megvan a maga biztos ellenszere: egy vödör jeges víz!
VeJoLa
2020. december 29. 13:29
A ballik olyan, mint Arany bírója A fülemilében. Mindig minden nekik fütyül. Egyrészt ugyan az oltás hatástalan, másrészt viszont Orbánnak mindenkit minél hamarabb be kell oltania, hogy aztán ő lehessen akkor is, ha nem olt be mindenkit, meg akkor is, ha tényleg hatástalan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!