Országszerte javult a levegő minősége

2018. december 23. 14:10

Néhány helyen azért még mindig nem ajánlott sétálgatni.

2018. december 23. 14:10

Országszerte javult a levegő minősége, de egy településen továbbra is veszélyes, néhány helyen pedig egészségtelen a levegő a magas szállóportartalom miatt.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnap az MTI-vel azt közölte: Vácott még mindig veszélyes, Egerben, Miskolcon és Putnokon egészségtelen a levegő minősége a kisméretű aeroszol részecskék (PM10) magas koncentrációja miatt. További hat településen – Budapesten, Hernádszurdokon, Kecskeméten, Sajószentpéteren, Salgótarjánban és Szegeden – kifogásolt a levegő minősége.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ továbbra is javasolja, hogy az érintett térségekben a kismamák és a gyermekek, az idősek, az asztmában és egyéb légzőszervi, illetve keringési betegségben szenvedők ne tartózkodjanak a szabadban.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2018. december 24. 14:14
Mára pedig tökéletessé vált minden város és település levegője. Fölerősödött ugyanis a szél. Szebb Jövőt!
balbako_
2018. december 23. 20:12
Szenteste még kevesebb autó jár az utakon még tisztább lesz a levegő.
makám
2018. december 23. 18:13
"Vácott még mindig veszélyes, Egerben, Miskolcon és Putnokon egészségtelen a levegő minősége a kisméretű aeroszol részecskék (PM10) magas koncentrációja miatt." EGÉSZSÉGTELEN???????? DE BAZDMEG MIÉRT NEM TILTJÁK BE A SZILÁRD TÜZELÉST??? A PARASZTJA ÚGYIS ELÉGETI A SZEMETET ESTE MER' AKKOR NEM LÁTJÁK TE MEG KAPJ RÁKOT MERT Ő SPÓROL A GÁZZAL.
3M..
2018. december 23. 14:26
Fújni kezdett kicsit a szél, ennyi a titok. A levegő minősége mindig egyforma. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!