Idén elmarad a hídséta

2020. október 04. 09:43

Ne hagyjuk, hogy akár csak egy fiatal vagy idős nőt, családanyát vagy egyedülállót a mellrák miatt veszítsünk el!

2020. október 04. 09:43
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Idén elmarad a hídséta. A járvány miatt ez érthető. Nem is tudom, volt-e olyan, hogy nem sétáltam a mellrák ellen a kivilágított Lánchídon…

Ez az egyik legfontosabb ügy számomra. Évente nők ezrei halnak meg melldaganatban azért, mert nem jutnak időben orvoshoz, vagy nem kapnak megfelelő kezelést. Pedig nem kellene, hogy ez így legyen.

Ha már idén nem lehetünk ott, hívjuk fel máshogy a figyelmet! Mondjátok el ti is, ahol csak lehet, milyen fontos a szűrés és a betegség korai felismerése!

Ne hagyjuk, hogy akár csak egy fiatal vagy idős nőt, családanyát vagy egyedülállót a mellrák miatt veszítsünk el!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2020. október 04. 20:46
Mocskos disznó kommunista kurva.
Robertoo
2020. október 04. 20:16
Ezt úgy hívják, hogy más tollával ékeskedik. Hiteltelen.
rókabácsi
2020. október 04. 19:48
SÉTA BILIRE!
B_kanya
2020. október 04. 17:57
Idén júniusi közlemény: "A minisztérium döbbenetesnek tartja, hogy a Demokratikus Koalíció képviselője valótlan állítások tömkelegével azt a prof. dr. Kásler Miklóst próbálja kioktatni, aki már 1993-ban a Nemzeti rákkontroll program kidolgozásakor szorgalmazta a népességszintű emlőrákszűrés bevezetését, majd 2001-ben a Fidesz-kormány idején vezették be a szűrést, amelynek kidolgozásában is részt vállalt az Országos Onkológiai Intézet főigazgatójaként. Továbbá Kásler Miklós is részt vett a mellrákszűrés fontosságára felhívó lánchídi sétán - emlékeztetnek. Az Emmi határozottan visszautasítja a DK képviselőjének hazug, csupán politikai előnyszerzés célját szolgáló, rágalmazó közleményét - olvasható a tárca közleményében."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!