Oroszország nem felejt: felkerült a terroristák listájára a transznemű volt ukrán szóvivő

2024. február 05. 18:29

Sarah Ashton-Cirillo korábban arról beszélt, hogy az orosz katonák nem emberek.

2024. február 05. 18:29

Az ukrán fegyveres erők területi védelmének korábbi szóvivője, a transznemű Sarah Ashton-Cirillo is felkerült a Rosfinmonitoring, azaz az orosz Szövetségi Pénzügyi Felügyelet szélsőségeseinek és terroristáinak listájára – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Az egykori szóvivő korábban előszeretettel borzolta a kedélyeket.

Egyszer például kifejtette, hogy az orosz katonák nem emberek, de üzent Vlagyimir Putyin orosz elnöknek is, akinek azt mondta, hogy az orosz elnök már a pokolban van és meg vannak számlálva az órái, és senki nem fog emlékezni rá.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: X

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
namégmitnem
2024. február 21. 15:25
Érdekes...Én ezidáig azt hittem, hogy Ukrajnában még mindig ukránul beszélnek - aztán most kiderül, hogy mégsem. A gyarmat már hivatalosan is nyelvet váltott - különben hogy lehetett volna a területvédelmi erő szóvivője egy Sarah Ashton-Cirillo nevű, angolszász/olasz-keverék jenki hölgyúr (Nem, nem "úrhölgy": HÖLGYÚR), aki nyilván angolul és nem hoholul vitte a szót. Mivel Sári hoholul nem tud - legfeljebb nevetni vagy horkolni. Sebaj! Úgy látszik, a frissen megjelent kijevi nyelvtörvény innentől bünteti majd azokat, - még ha csak álmukban is - ukránul szólalnak meg.:P
nedudgi
2024. február 21. 13:27
Ő már ukrajnában is megkapta a kilövési engedélyt, lehet, hogy már nem is él, hanem agyonverték.
Valodi
2024. február 07. 00:54
Sohasem találom meg a sem korábbi kommentjeimet, sem a reakciókat, ezért vakon lövöldözöm a vélt igazságomat: "Éjfél borult a háztetőre, kuvikhang szólt a berken át, midőn a Bankár útnak indult, elásni véres aranyát. Az útkereszten vasdoronggal hét ördög várta s a Halál; s mikor kardot rántott, a csontváz fülébe súgta: „Lásd, szamár, pénzzsákodat hiába véded, Meghalsz s a kincset elviszem, s a kincs helyett eláslak téged, akit nem ás ki senkisem.” – Kufárok voltunk mindahányan, s az évek szálltak, mint a percek, véred kiontott harmatával irgalmazz nékünk, Jézus Herceg! A vén Paraszt már tudta s várta alkonytájt kinn az udvaron: „Görnyedt testünknek nincsen ára, és meghalunk, mint a barom. Kaszás testvér! Sovány a földünk! könyörgöm: egyet tégy nekem: ha vinned kell, szórd szét trágyának e testet kinn a réteken!” Ő rábólintott s vitte lassan, s úgy szórta, szórta, szórta szét, mint magvető keze a búzát, vagy pipacsot az őszi szél…" refrén.
Welszibard
2024. február 05. 23:21
Hidrogénezett hajú csíra ez is, mint a Telex riportere.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!