Eszméletlenre vertek egy orvost szilveszter este egy berlini kórházban (VIDEÓ)

2024. január 12. 21:21

Az várakozási időből eredő vita hamar tettlegességig fajult a sürgősségi ügyeleten.

2024. január 12. 21:21
null

A Teller Report szerint szerb férfiak szilveszter este megtámadták egy berlini a kórház személyzetét. A lap azt írta, a támadók meg voltak meggyőződve arról, hogy nekik kellene előnyt élvezniük a sürgősségi ellátásban másokkal szemben. Az ebből adódó feszültség vezetett végül tettlegességhez. 

A közösségi oldalakon terjed egy videó, ami rögzítette, ahogy a szerb testvérhármas először csak erőszakoskodik a berlini kórház személyzete ellen, majd az egyik orvost úgy megütik, hogy az eszméletét veszte elterül a földön.

A felvételt a biztonsági kamera rögzítette. Az agresszív férfiak miután brutálisan elbántak az orvossal, majd egy nővért is inzultáltak A támadás szilveszteri éjszakán történt, de a rendőrség csak most azonosította a támadókat. 

A három szerb férfi azt állította, hogy saját maguknak kellett intézkedniük, mivel túl hosszú várakozási időt tapasztaltak a sürgősségi ellátás során, és úgy érezték, hogy nekik jár a az elsőbbség.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ryan McVay / Getty images

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tailor
2024. január 13. 16:56
nyilván nem a Wir schaffen Das ült előttük .....
Menő manó
2024. január 13. 07:51
Magyarországon hamarosan egészségügyi ellátás sem lesz, ezt nyilatkozta nemrég egy jeles kórház vezetője bérnővérek és orvosok hiánya miatt. Vagyis minek szaladgálunk annyit orvosi ellátásért, ne akarjunk orvoshoz menni, ha betegek vagyunk MI vagyunk a hibásak.
Palakon
2024. január 13. 06:55
En azt hittem Nemetorszagban max 10 perc a surgossegi. Ott minden is jobb!
Dictator
2024. január 13. 06:54
Itthon is megérdemelne nem egy orvos pár józanító pofont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!