Telihátas Hitler-tetoválást villantott a horvát tengerparton egy magyar turista

2022. július 19. 22:29

Nem mindenkinek tetszett ez a strandon.

2022. július 19. 22:29
null

Az első sajtóhírek arról szóltak, hogy egy ukrán menekült látható a Twitteren szélsebesen szárnyaló képen, azonban hamar kiderült, hogy egy magyar turista az alany. Egy holland lap számolt be először róla, hogy a horvát tengerparton neonácik flangáltak félmeztelenül, testüket különböző náci szimbólumokkal kidekorálva. Az egyikükről kiderült, hogy magyar állampolgár és egy szélsőjobboldali zenekar tagja. 

A fénykép még a hónap elején készült, a képen látható magasabbik férfi a magyar állampolgár, hátán egy Hitler-képpel, mellkasán pedig több horogkereszttel, nyomatékosítva nézeteit. Úgy tudni, hogy évekkel ezelőtt a Fehér Vihar nevű zenekar basszusgitárosa volt a férfi. 

A kép Rijekában készült, az Antifasisticki Vjesnik nevű antifasiszta horvát weboldal szerint a jobb oldali szakállas férfi személyazonosságát egyelőre nem tudták beazonosítani. A spongyabobos vélhetően magyar állampolgár férfi két éve részt vett egy, a szélsőjobboldal Nordic Sun Records által hivatalosan „családi- és sportnapként” bejegyzett eseményen, amelyen Ian Stuart, az 1993-ban meghalt angol neonáci zenész 63. születésnapját ünnepelték.

Leírták, akkor még kevesebb volt a tetoválása, például az arcán sem volt annyi, azonban a jobb szeme alatti könnycsepp-tetoválás ott volt, valamint stimmel a jobb karján lévő motívum is. A könnycsepp-tetoválás hagyományosan a gyilkosok szokták magukra varratni a börtönökben. 

Kép forrása: Twitter

 

 

 

 

 

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2022. július 20. 13:54
Ránézésre puha fosok! Ezekkel Dolfi nem jutott vóna messzire.
BlancoAgilon38
2022. július 20. 12:14
Rajtam is van 14 tetoválás. Ma már egyet se rakatnék: az a furcsa akin nincsen.
MrStokes
2022. július 20. 10:30
Elegge hanyingert kelto ez a fazon, csoda , hogy meg nem vertek agyon... De ha nem tudjak a szemelyazonossagat , akkor honnan veszik , hogy magyar allampolgar ??? Vagy csak sima magyar gyalazas a liberal fasisztaktol??
madar299
2022. július 20. 09:30
? ez megint kinek az érdeke ? A patkányok a lejáratás nagymesterei , köztük kell keresni a megrendelőt. Lehet nem is tetkó csak annak látszik , aztán majd ha hazamennek Brüsszelbe lemossák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!