Veséért iPad2

2011. június 03. 10:28

Egy 17 éves kínai fiú az egyik veséjét áldozta az áhított táblagépért. A cserét már bánja - romló egészségi állapota miatt visszacsinálná a dolgot.

2011. június 03. 10:28

Egy szervkereskedő az interneten talált rá a 17 éves kínai fiúra, akinek egyik veséjéért cserébe 20 ezer jüant adott, ami körülbelül 600 ezer forintnak felel meg, így még költőpénzhez is jutott az iPad2 árán túl.

A tini egészségi állapota hirtelen romlásnak indult, ezért bevallotta a cserét édesanyjának, aki megpróbálta a szervkereskedőt felkeresni - de már hiába.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lionheart
2011. június 04. 12:37
Kíváncsi lennék, az anyja mit mondott volna a szervkereskedőnek... Visszakéri a vesét? Egyébként az anyja még mindig odaadhatja a saját veséjét a hülyegyereknek - bár ha a fiam ilyen segg lenne, meggondolnám a dolgot az anya helyében...
Steppenwolf
2011. június 03. 18:05
Gondolom megérte... Ha vár egy évet, úgy dobták volna utána a táblagépet. Igaz, azon nincs alma és ingyen tölthet le rá szoftvereket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!