Az utcára vonulás nem az orvosok stílusa

2019. október 26. 19:16

„A következő másfél-két hónapban dől el, hogy milyen eszközökhöz folyamodunk” – mondja lapunknak adott interjújában a Magyar Orvosi Kamara elnöke. Éger Istvánnal a testület követeléseiről, a paraszolvencia örök kérdéséről, valamint a kamara és a politika viszonyáról beszélgettünk. 

2019. október 26. 19:16
Szalai Laura

Miért ment el a kötcsei piknikre?

Nem új keletű a részvételem, jó néhány alkalommal jelen voltam már a találkozón. Minden évben meghívnak vagy tizenöt esztendeje. Szokás engem politizálással vádolni, ezt azonban a kamara feltétlen és szükségszerű függetlensége okán is határozottan vissza kell hogy utasítsam.

„2010-ben elindultunk a mélygarázs mínusz kilencedik szintjéről. Kilenc év alatt feljöttünk a mínusz negyedikre”

Azért a rendezvényt nehéz lenne nem fideszesnek titulálni. Semmilyen pártnak nem voltam, nem vagyok és nem is leszek tagja. Az viszont sosem volt titok, hogy polgári beállítottságú, keresztény neveltetésű és a kereszténységét tartó ember  vagyok. Mint ilyen, egyúttal a pozíciómból adódóan a vezető értelmiségnek szükségszerűen tagja, meghívnak ebbe a körbe.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!