Trükkös: százezreket kért javításra az orosházi férfi, miközben köze nem volt a parkolóban meghúzott autóhoz

2024. február 02. 09:57

A hibázó autós 270 ezer forintot fizetett a csalónak.

2024. február 02. 09:57

Áruházi parkolóban lett csalás áldozata egy férfi 2023. szeptember 14-én, Orosházán. Vásárolni készült, le akarta állítani az autóját, de miközben beállt egy helyre, véletlenül meghúzta a mellette várakozó kocsit. Még ki sem szállt, egy férfi már kopogott is az ablakon és előadta neki, hogy a testvére kocsijában okozott kárt. Arról nem is beszélve, hogy az autót nemrég vették és nagyon drága lesz megcsináltatni – írja a Police.hu.

A hibázó autós azonnal felajánlotta, hogy a biztosítóján keresztül rendezi a javítás költségét, de az idegen ragaszkodott hozzá, hogy készpénzben oldják meg mindezt.

Végül azonban 270 ezer forintot fizetett, de kiderült, hogy valójában nem is a károsultnak, hanem egy szemtanúnak.

A rendőrség közölte, hogy nem sokkal később a károkozó autós felesége meglátta, hogy az egyik internetes közösségi oldalon a sérült kocsi tulajdonosa keresi a másik felet, akivel rendezhetné a kárát. A férfi azonnal jelentkezett a valódi károsultnál és feljelentést tett a rendőrségen.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei kiderítették, hogy kinek fizetett és a 40 éves orosházi férfi ellen csalás miatt büntetőeljárást indítottak.

A történtek rendőrségi vizsgálata befejeződött, az ügy iratait a nyomozók vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségre.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2024. február 08. 18:13 Szerkesztve
gondolom valami rákos kancigány betámadta ez meg összeszarta magát és inkább fizetett csak takarodjon a gecibe a dögevő
atti64
2024. február 03. 10:36
EKKORA BALEKOT MÉG NEM LÁTTAM!
Dunhill67
2024. február 02. 20:17
ögyes...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!