Rendőröknek álcázva rabolták ki a gödöllői kábítószerdílereket (VIDEÓ)

2024. április 23. 09:33

A bíróság április 18-án elrendelte a három férfi letartóztatását.

2024. április 23. 09:33

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kiberbűnözés Elleni Főosztály Felderítő Osztálya rablás miatt folytat nyomozást három budapesti férfi ellen – írja a police.hu

Egy online csalás miatt került a KR NNI nyomozóinak látókörébe az a bűnözői csoport, amelynek tagjai rablást követtek el még 2022. december 11-én, Gödöllőn. A gyanú szerint három férfi üzleti találkozót szervezett a sértettekkel, annak érdekében, hogy kábítószert raboljanak tőlük. A. István, K. András és K. Péter és idáig ismeretlen társaik rendőröknek adták ki magukat, autójukon megkülönböztető jelzést használtak, és arcukat elfedve „Rendőrség!” felszólítással kiszállásra kényszerítették a sértetteket a gépkocsijukból, majd a földre fektetve bántalmazták őket. 

Ezt követően megbilincselték őket, átkutatták a ruházataikat, majd a kábítószer mellett 600.000 forintot is eltulajdonítottak tőlük. 

A nyomozók azonosították a bűnözői csoport három tagját, akiket összehangolt akció keretében 2024. április 16-án a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei fogtak el. Az egyidőben, több helyszínen végrehajtott kutatás során a nyomozók nagy összegű pénz és „klónozott” bankkártyamásolatok mellett számítástechnikai és elektronikai eszközöket, egy gumilövedékes fegyvert, amfetamin előállításához szükséges eszközöket és vegyszereket, nem utolsósorban pedig több tő marihuánát, illetve a termesztéséhez szükséges eszközöket és kábítószergyanús anyagokat foglaltak le” – írja a Rendőrség a hivatalos oldalán. 

A bíróság április 18-án elrendelte a három férfi letartóztatását. 

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­­­g­ö­s­ ­­­l­á­­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­­v­á­­r­­­n­­­a­k­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
atti64
2024. április 23. 13:32
HELYES A PATKÁNYOKAT SITTRE MIND UTÁNA IRÁNY A KÖFEJTÖ 20 ÉVRE!!!!!!!!!!!!!
szintetikus
2024. április 23. 11:01
Ekkora az emberhiány, hogy már kamu rendőrök is kellenek? :DD
Mandiner444hu
2024. április 23. 10:50
Cigányok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!