Meghalt Kelly Preston színésznő, John Travolta felesége

2020. július 13. 08:26

Három gyermekük született.

2020. július 13. 08:26
null

Meghalt 57 éves korában Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége – közölte szóvivője a People magazinnal. Preston a mellrákkal vívott kétéves harc után vasárnap hunyt el. A színésznő legutóbb férje mellett szerepelt a filmvásznon a Gotti című maffiafilmben, ahol a főnök feleségét játszotta. Láthatta a közönség az 1996-os Jerry Maguire-ben, valamint 2000-ben a Háború a Földön című filmben is, amelyben szintén együtt lépett fel Travoltával. Három gyerekük született, lányuk, Ella 20, fiuk, Benjamin 9 éves. Jett fiuk 2009-ben, 16 évesen meghalt.

(MTI)

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. július 13. 12:54
Ilyen tragédia..előbb a szegény beteg fiúk..és most ez a kedves, helyes nő..
Andilla
2020. július 13. 12:51
Farewell Kelly :( Rengeteg szcientológus ismerősöm van, és azt látom, hogy közülük többen halnak meg rákban, mint a nem szcientológus ismerőseim közül. Engem is megtalált ez a kór még 13 éve, amikor még én is lelkes tagja voltam annak a társaságnak (gondoljon mindenki, amit akar, több mint 9 éve otthagytam őket). Szci kezelések nélkül a műtétem után 6 héttel átrepültem fél Európát egy fellépésre, aztán vissza, megint oda-vissza néhány hónapon belül, fesztiválon énekeltem és táncoltam egy szomszéd országban, itthon meg kemény néptáncos edzőtáborban voltam. Ősszel próbák, majd egy nagy gála - én is ugyanúgy roptam a többiekkel a százkilós szoknyákban, tüdőt kiköpve rendesen, mint 20 évvel azelőtt, és mint az akkori húszéves csajok. Valahogy azt gyanítom, hogy ha annak idején én is szcientológus kezeléseket kaptam volna, akkor sem ezeket nem tudtam volna megcsinálni, de valószínűleg már rég nem is lennék itt. Remélem, Travolta hamarosan felébred végre, és otthagyja azt a bandát. Már csak két gyereke maradt a szép családjából.
monuskaroly
2020. július 13. 11:26
Pár éve a fia is meghalt, keményen bánik vele a sors.
Bitrex®
2020. július 13. 11:04
Xenu nyugosztalja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!