Mit kezd Bajnai az egykulcsos adó ellen gyűjtött aláírásokkal?

2013. december 15. 11:19

Az egykulcsos adó a jelképe annak, hogy rosszabbul élünk, mint négy éve – mondta Bajnai Gordon az ATV-ben.

2013. december 15. 11:19

Nagyon kevesen jobban, 3,5 millió ember viszont rosszabbul él emiatt – tette hozzá Bajnai, aki erős demonstrációnak értékelte, hogy 97 ezer aláírást sikerült összegyűjteni az egykulcsos adó ellen. 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. december 18. 20:55
Az első negyven másodpercben csak tizennyolc másodpercet látszott, viszont huszonháromszor pislogott. Aki tanult testbeszédet az pontosan tudja ez mit jelent.
nemjoe
2013. december 16. 08:25
Már megint egy (mű)gumicsontot dobtak a tisztelt publikumnak - egy, vagy több adókulcs... - és rá is vetették magukat becsületesen. Rágják-rágják, de nem ad semmi táplálót, ha a félrevezetést nem számítjuk. Az egész társadalom - a legtöbben még ma is - próbál(t) nyerészkedni a kamatjövedelmekkel, amivel szentesítik a jelen katasztrofális gazdasági helyzet ősokát, a visszafizethetetlen eladósás egyetlen okát: a kamatszedést. Ha állandóan a kezedre ütsz a kalapáccsal, akkor a megoldás az állandó fájdalom ellen nem a fájdalomcsillapító pirula lesz... Eszetlen sügérek! Dalolva mentek a vágóhídra!
bsandor
2013. december 16. 03:26
kilencvenhétezren töröljék ki
ballada
2013. december 16. 03:15
"Mit kezd Bajnai az egykulcsos adó ellen gyűjtött aláírásokkal?" Gyűjti az adatokat , felméri az esélyeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!