Egyenes mellébeszéd

2023. március 30. 13:26

Kibillenni látszott megszokott kevélységéből Kálmán Olga DK-s honanya.

2023. március 30. 13:26
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Kibillenni látszott megszokott kevélységéből Kálmán Olga DK-s honanya, amikor a minapi pikírt kijelentésére – »A magyar kormány Vlagyimir Putyin alárendeltje« – válaszoló Dömötör Csabát hallgatta. Egy savanyú ábrázatú, ritmusából kizökkent asszonykát mutatott a kamera; nyomokban sem hasonlított az ATV egykori kihallgatótisztjére. A rajtakapottak lapításával fogadta az államtitkár tételes ellenérveit, miszerint éppen a fordítottja igaz.

– Nem ez a kormány dobta oda a Molt, hanem önök dobták oda – közölte Dömötör, majd hosszan sorolta a Gyurcsány-kormányzat energetikai »érdemeit«. 

– Önök semmilyen gázvezetéket nem építettek annak érdekében, hogy máshonnan is érkezhessen gáz Magyarországra. Ez a kormány épített, nem is egyet. Nem önök voltak, hanem ez a kormány volt az, amelyik lehetővé tette, hogy cseppfolyós gáz is érkezzen Magyarországra. Nem ez a kormány volt az, hanem a baloldali kormány, az a baloldal, amelyhez ön csatlakozott, amelyik eladta, elkótyavetyélte a gáztárolókat, amelyeket ez a kormány szerzett vissza.

Mit is lehetne erre mondani?

Máig előttem, amint Dobrev Klára egy lakossági fórumon az uniós akcióhős Sargentinihez hasonlította a politikusi pályára lépő Kálmán Olgát, mondván, az extévés ugyanolyan büszke és határozott, mint a kevély holland delnő, aki »a magyarokért harcolt Orbán Viktor diktatúrájával szemben«. Gyurcsányné azt is hozzátette, »Olga nem keveset kockáztatott, amikor huszonöt év televíziózást, a karrierjét hagyta maga mögött azért, hogy a politikába is egyenes beszédet vigyen«.

Eddig nem sikerült neki.”

Nyitókép:  MTI/Kovács Anikó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. március 31. 06:49
Kálmánban lényegében nem is találni pozitívumot.Klasszikus f@szszopó baloslibsi.
BillyTheKid
2023. március 30. 18:57
25 éves tévés karrierjét adta fel... - hát nem egészen. Az ATV-ből átment a Simicska-HírTV-be, sok-sok pénzért, aztán a 2018-as választások után kibaszták onnan mint macskát szarni. Egy évig próbálkozott média, meg újságírás tanítással (ja, pont ő), de senki nem volt kíváncsi rá, már majdnem felkopott az álla, amikor Gyurcsány maga mellé vette hű média-szolgáját. Már rég nem volt karrier, amit kockáztatott volna, éppen ellenkezőleg, akkor kuncsorgott be a DK-ba, amikor a "karrierje" véget ért.
fado
2023. március 30. 17:11
Aki Gyurcsány szekértolójának áll az bármilyen aljasságra képes.
Lajoss
2023. március 30. 16:57
56-ot köpi szembe a fidesz az orosz-barátságával..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!