A polgárháború apologétái

2022. október 06. 09:31

Hadházy Ákos egy gazember.

2022. október 06. 09:31
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

»Vannak olyan törvények, amiket szerintem nem kell feltétlenül betartani«. Ez egy idézet Hadházy Ákostól. Hadházy Ákos egy gazember. Lássuk a logikai láncot.

Először is: nincsenek olyan törvények, amelyeket nem kell (feltétlenül) betartani. Másodszor: Hadházy Ákos képviselőnek készül. Ugyanis valami megmagyarázhatatlan, rejtélyes okból megválasztották erre a stallumra. Amióta megválasztották, arról beszél, hogy nincs demokrácia, és neki nem kell úgy tennie, mintha demokrácia lenne. Következtetés: ha nincs demokrácia, Hadházy Ákost nem demokratikusan választották meg, vagyis egyetlen helyes cselekedet az ő szempontjából, ha azonnal visszaadja a mandátumát. Így legitimálva – legalább önmaga előtt – az elmebeteg, hamis, aljas, gonosz és becstelen elméletét.

De Hadházy Ákos nem adja vissza a mandátumát. 

Helyette aljasságokat beszél és megbecsteleníti leendő munkahelyét. (A puszta létezése is megbecsteleníti azt a lóf…szos tábla felmutatása óta, ez sem kérdés.) Továbbá azért hisztizik, hogy még mindig nem tehette le képviselői esküjét. Vagyis Hadházy mandátuma visszaadása helyett a nem létező demokráciáról beszél és képviselői esküt akar tenni. Harmadszor: ha Hadházy Ákos leteszi a képviselői esküjét, akkor ezt az esküt fogja letenni: »Én, Hadházy Ákos fogadom, hogy Magyarországhoz és annak alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; országgyűlési képviselői tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom.«

Ezt követően az eskütevő még hozzá teheti, hogy »Isten engem úgy segéljen« – de ez nem kötelező. Ez lelkiismereti kérdés, továbbá hit, meggyőződés, világnézet függvénye. Hadházy Ákos nem fogja ezt hozzátenni, és ez így van jól, még csak ez hiányozna.”

Nyitókép:MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. október 06. 21:22
Ez valóban egy tróger gazember, aki a magyarok elkötelezett ellensége. Szebb világban már rég felkötötték az ilyeneket!
amca
2022. október 06. 21:20
Szaharházy orvos állat.
Gecorbi
2022. október 06. 18:27
Büdös szájú Zsolti, ha ez így van hogy a törvényeket be kell tartani akkor o1g is egy büdös ótvaros disznó gazember.... írjál már erről is fitkány nyalonc
Namond
2022. október 06. 17:19
Hadházy Ákos egy gazember. Ez igaz. Csakhogy Orbán is gazember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!