A Momentum politikusai üzenik: kiállnak a pedagógusok mellett

2022. május 29. 13:05

Ez mit is jelent pontosan? Nos, ezt a képet, amin 2-3 milliós fizetésekkel, kockás ingben szelfiznek.

2022. május 29. 13:05
null
Tibi atya
Facebook

„A Momentum politikusai üzenik: kiállnak a pedagógusok mellett.

És hogy ez mit is jelent pontosan?

Nos, ezt a képet, amin 2-3 milliós fizetésekkel, kockás ingben szelfiznek. Igen, azok az emberek hazudják, hogy kiállnak a pedagógusok mellett, akik miatt nincs értelme kimenni az utcára tüntetni, mert ha a jelenlegi garnitúra menne is, ők jönnének.

Milliárdos párttámogatás, milliárdos alapítványi támogatás, ráadásul frakciónként, úgy, hogy a képen látható vigyorgó ruhagyurik gyülekezetének nemhogy a parlamenti küszöbhöz nincs társadalmi támogatottsága, de egy hét alatt több ember fordul meg a kocsmámban, mint ahányan most ezekre országosan szavaznának.

Ugyanezek az emberek költhetnék a párttámogatásaikat olyan jogászcsapatra, akik a szart is kiegrecíroztatják abból a szakszervezetből, ami hasonlóan képviseli a tanárokat, mint ők maguk.”

Nyitókép: Tibi atya Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. június 07. 20:28
Kép jobb szálén az a hazudós is kiáll a pedagógusok mellett. Ha én pedagógus lennék tiltakoznák ellene, hazudós,tudatlan képviselő álljon a villamos mellé.
Elmekortan
2022. május 30. 15:16
Most látom, mit sikerült kihagyom, hogy egy generációval korábban születtem. Még a Tüdő Kata nagys. asszony zárta be az iskolákat. Meg az Ifi István, a nyomorult. Bezártak vagy harminc szakközépiskolát, utcára küldtek több száz tanítót, tanárt. Akkor lapított a psz meg a PDSZ akik persze a DK aktivistái.
CharlieM
2022. május 30. 08:48
Fú ez a Tibiatya de gecibuta.. de mint a mélysötét éjszaka. :D
Most80
2022. május 29. 19:27
A fél Forradalmi Kormányzótanács rajta van ezen a képen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!