Elárulta a felkapott tunéziai Tiktoker, miért szeret Magyarországon élni (VIDEÓ)

2024. május 01. 16:49

Tayssir Khalfallah nagyon jó véleménnyel van a magyar emberekről és a tömegközlekedésről is.

2024. május 01. 16:49

Tayssir Khalfallah Tunéziában született, és hét éve költözött Magyarországra. 

A külföldi lány itteni mindennapjairól többek között a TikTokon is rendszeresen beszámol. Legutóbb arról beszélt követőinek, hogy 

mi az a hét dolog, ami miatt szeret Magyarországon élni.

Többek között kiemelte, hogy nagyon kedveli, hogy van elég tere. A boltban sem „préselik be”, és még a turisták által felkapott helyeken is levegőhöz jut.

Majd elmondta, hogy azt is szereti, hogy – néhány kivételtől eltekintve – de még a budapesti tömegközlekedési eszközök is nyugodtak, csendesek. Példaként az Olaszországban élő nővérét említette, akit valósággal „sokkolt” az a csend, amit a magyar fővárosban tapasztalt jövet-menet.

Harmadik pontként azt nevezte meg, hogy a legtöbb ember a saját dolgával foglalkozik, nem köt bele feleslegesen a másikba. Elmondta, hogy ezzel szemben Tunéziában a társadalom egy bizonyos rétege – leginkább a munkanélküli férfiak, akik a kávézókban ülnek – előszerettel szólogatnak be a járókelőknek.

Itt kiemelte, hogy a magyarok ezen hozzáállásának köszönhetően „hét év alatt magára talált itt, és szabadon megtapasztalhatott egy sor élményt”.

„Szuper a tömegközlekedés”

Majd megdicsérte a magyar tömegközlekedést, amelyet egyenesen „szupernek” titulált. Elhangzott, hogy nagyon könnyű eljutni bármerre, főleg Budapesten, amely véleménye szerint egy nagyon jól bejárható és felfedezhető város.

Ötödik pontként Karácsony Gergely főpogármestert nevezte meg, akit „APU”-nak nevezett.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd azt is elárulta, hogy számos magyar barátja van, akikre mindig számíthat. „A magyarok megbízhatóak és hűségesek” – szögezte le. Végül pedig arra is kitért, hogy itt tartózkodása alatt rengeteget tanult, és „nem győz hálás lenni azért, hogy a magyarok tárt karokkal fogadták”.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2024. május 02. 10:55
Ugye milyen jó az, hogy vannak a világnak olyan szegletei, ahol a nőket nem kell rongyokba csavarni, és nem feltétlenül a bátyjuk dönti el, hogy kivel házasodjanak meg? Milyen kár, hogy kalácsony gelgő apu politikai tömbje azon munkálkodik, hogy Európából is egy kibaszott nagy Tunéziát csináljon.
Potymog
2024. május 02. 07:31
És az, hogy itt nincs becsomagolva, és mutogathatja magát az interneten, az nem is érdem? Vagy azt a világot kívánja ide is, azért csalogatja a többieket?
Jack Reynor
2024. május 02. 07:26
Amikor Manhattanban voltam és éltem, szerencsére rövid ideig, akkor éreztem leginkább azt, hogy ez a elviselhetetlen alaputcazaj idegbeteggé teszi az itt lakókat. London is csendes volt Manhattanhez képest, Budapest pedig egy nagyon békés kisváros.
Jack Reynor
2024. május 02. 07:04
Adtam rá egy pluszt, ez egy kedves és pozitív vélemény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!