„Szégyellem, hogy magyar vagyok”

2022. április 09. 13:18

Szabó József hangjára még talán Orbán Viktor is odafigyel.

2022. április 09. 13:18
null
Szent-Iványi István
Facebook

„»Szégyellem, hogy magyar vagyok.«

Itt tartunk. És ezt nem egy csalódott pesti libsi mondta, hanem az egyik legkiválóbb kárpátaljai magyar focilegenda, Szabó József, aki többszörös szovjet bajnok volt csapatával, a Dinamo Kijevvel és világbajnoki bronzérmes (nem sok ilyen labdarúgóval dicsekedhetünk).

Az ő hangjára még talán Orbán Viktor is odafigyel.

Szabó szerint: »elsősorban nem is az a baj, hogy Magyarország nem segít Ukrajnának a háborúban, bár nem értem, hogy miért nem engedi legalább át az országon a Nyugatról küldött fegyvereket. Ami viszont jobban fáj, és felbosszant, hogy Orbán Viktor nyelve folyamatosan a háborút kirobbantó orosz elnök, Vlagyimir Putyin fenekében van«.”

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kibic
2022. április 10. 17:36
Szerintem nem mindenki magyar aki magyarul beszél, főleg az ilyenek nem azok. Azt nem értem, hogy miért nem húz el innen Brüsszelbe!! Ott biztos szeretni fogják!
matykox
2022. április 10. 16:04
Szégyenlenivaló szentiványi. Valóban. Szabóban a nyelve, úgy röfög.
Misa
2022. április 10. 13:12
Azt kéne szégyelljed, hogy emberként jöttél a világra,mocskos retekHa esetleg azt gondolnád,hogy névtelenül bárki összevissza irkalhat, jelzem szívesen megadom, de utána elmegyek és anyád hátán baszlak szájba nyomorult.
Sany Xepi
2022. április 10. 12:52
Nem voltál soha sem magyar, így megnyughatsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!