Miért nem hagyjuk már békén a nőket?!

2022. február 08. 07:55

A nők nem megérdemlik, hogy tiszteljük őket. Ez nem egy kiérdemelt kegy. Hanem a kibaszott minimum.

2022. február 08. 07:55
null
Doffek Gábor
WMN

„Olyan, mintha ketrecbe zárt madarakat szurkálnánk hegyes bottal naponta tízszer, hogy rakjál tojást, etesd őket, és repülj, baszd meg – és csinálná a megadott keretek között a szerencsétlen, hiszen mi más választása van? De ha egyszer kinyitnánk végre a ketrecet, akkor bizony sokkolva néznénk, mire képes ugyanaz a madár szabadon. Elfogadás, valódi szeretet, valódi megértés mellett. Igazi partnerként, igazi társként. Nem »oldalbordaként«, meg »jobbkézként«, meg második számú polgárként, hanem egyenértékű, egyenrangú társként. Igazi közegében, igazi szabadságban, igazi jogokkal, igazi empátiában, igazi szeretetben, igazi tiszteletben.

Fogalmam sincs, hogy bírják ezt. Fogalmam sincs, miért nem csinálnak egy Fb-csoportot, hogy Rohadjatok meg! – aztán maradnak otthon egy hónapig, hogy tessék, gyökerek, lehet példát mutatni. Mi rápihenünk az utolsó ötszáz évre kicsit, aztán közben megdumáljuk, hogy legyen ezután. A mérhetetlen sok első számú polgár, meg egyenrangú vitéz, meg domináns hím, meg a többi idióta pedig addig egy kurva nagy lámpással mutassa az utat. Nekünk, butácska, szegényke, szerencsétlen lesajnált nőknek. Mi meg alszunk.

Egy héten belül összeomlana a komplett társadalom, és térden állva dörömbölnénk a nők ajtaján, sírva könyörögve, hogy bocsássanak meg nekünk mindenért, hogy éhesek vagyunk, fingunk nincs, hol a zoknink, mire való a Cif, mi a szart kell hány fokon mosni, hogy kell lázasan legózni, és ez a legkisebb a rácsos ágyban mitől zöld, és mit is szokott enni? 

A nők nem megérdemlik, hogy tiszteljük, becsüljük őket és minden tekintetben egyenrangú partnerként bánjunk velük. Ez nem egy kiérdemelt kegy, vagy jutalom, amire kemény munkával rászolgáltak. Hanem a kibaszott minimum.”

Fotó: FABIAN SOMMER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2022. február 09. 07:34
Az elvtárs bizonyította a genderbolsevista tételt, egyetlen megoldás van: ha a férfiak is szül(het)nek. Ugye, az új modelleket először állatkísérletekkel kell igazolni, például győzze meg a a tyúkokat, ne tottajanak. Tojjanak a kakasok és kész. És a teheneket is győzze meg, hogy a természet rendje merénylet ellenük. Adjon tejet a bika! Én mindent elhiszek, elvtársaim az úrban. Csak annyit kérek: ez a hülye suttyó bolsevista idióta barom legyen a első, aki megfeji a bikákat.
harpec
2022. február 08. 19:56
Hát, nem irigylem Gábort. Rossz barátokat, társakat választhat, mert nekem, nőként valahogy teljesen más a tapasztalatom. Meg az összes barátnőmnek is. Ha egy nőt elnyomnak a férfiak, vagy egy férfit kihasználnak a nők, sorry, ha újat mondok, de az ő hibájuk, és nincs mögötte semmi "systematic". :) Férfiak és nők együtt vívták harcaikat az élet nehézségeivel mindig is. Aki értelmes, minden korban rájött arra, hogy egymás nélkül sokkal nehezebb. Fölösleges arról vitatkozni, kinek az érdeme a világ. A jó és a rossz benne. Mindenkié. A felelősség közös. CrossWire és @1000bocs pedig két értelmes nick, melyik nőért kakaskodtok itt, hiszen az igazság kettőtök között van. :)) (Ez csak vicc, félre ne értsétek, bár úgysem olvassátok.)
Akitlosz
2022. február 08. 19:42
"Miért nem hagyjuk már békén a nőket?!" A fajfenntartási ösztön miatt.
catalina9
2022. február 08. 17:25
Miért nem hagyjuk már békén a nőket?!" hát Doffek elvtárs, kinek a nevében tetszik itt álságosan nyivákolni? Mutasson példát, hagyja békén a nőket, irány a férfiak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!