Gyilkos libsik és a felmentett Rittenhouse

2021. november 20. 14:23

Előtte térdelni kell, és neki odaadni a vagyonod, a feleséged.

2021. november 20. 14:23
null
Pozsonyi Ádám
888

„Felmentették Kyle Rittenhouse-t. Kyle az akkor 17 éves srác 2 BLM randalírozóval végzett, egyet pedig megsebesített, mikor azok üldözni kezdték, és gördeszkával földre terítették. A srác élt az önvédelmi fegyverhasználati jogával, állapította meg most az esküdtszék. Érdekes momentumként kiderült, hogy BLM verekedő csoportja nem volt épp makulátlan. Az egyikük gyermeket erőszakolt korábban – lehet, az antifánál meg a BLM-ben felvételi követelmény a büntetett előélet, a súlyos testi sértés, és a terhes nők hasának szorított kés -, a másikuk pedig ugye gördeszkával ütötte meg Kyle-t, ami simán az életébe is kerülhetett volna. Ráadásul egyik támadója szintén lőfegyvert használt.

De most ne is a jogvédő baromkodásokat, bűnöző mentegetéseket, „ha így vesszük, ha úgy vesszük” okoskodásokat nézzük – amiket biztonságban élő liberálisok pötyögnek a gép előtt a kis cikkeikbe és kommentjeibe, és akik, ha a gyorsétteremben nem úgy szolgálják ki őket, ahogy kell, vagy szakállas dagadt barom létükre nem hiszik el, hogy ők nők, és nem úgy szólítják, már sikítoznak az erőszakról, ellenben szerintük azt tűrni kéne, hogy idegenek gyújtogassák a farmodat -, hanem a lényeget figyeljük. Ha egy puskás embert meg mersz támadni, az azt jelenti, hogy te azt hiszed, neked mindent szabad. Neked mindent lehet. Az a három BLM-es azt hitte. Mert a politika és a média elhitette vele.

A halottak gyilkosai a libsik. A liberális elit és a vele összefonódó haladó sajtó. A liberális média. Külön eszmefuttatást megér, hogy lám, ismét egy bizonyíték arra, hogy a világban nincs középút. Azoknak a feketének, aki a BLM idején fosztogattak, gyújtogattak, embereket ütöttek, nem volt elég, hogy a buszon nem kell külön utazniuk. Nem volt elég, hogy nem adják el őket. Nem volt elég az egyenlősdi. Ők fölül akartak lenni. Ők azt akarták, hogy nekik többet lehessen, nekik mindent lehessen. Előtte térdelni kell, és neki odaadni a vagyonod, a feleséged, az életed, és ő ezért cserébe rúghasson, taposhasson, és még tovább követeljen. Fölül akart lenni társadalmilag és ideológiailag – oda is került -, és azt hitte, az élet szabályai fölé is kerekedhet.”

Fotó: MTI/AP/The Journal Times/Adam Rogan

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rúzabandi
2021. november 21. 13:43
Golyót minden BLM-s rohadékba és minden szivárványos buziba, lehet hogy rasszista vagyok?? És akkor mi van,,
Mandolini
2021. november 21. 09:29
Remélem a példa ragadós lesz!!!!!!!!!! Igény van rá.
kovászos cipó
2021. november 21. 08:51
Érdemes lenne a globalista liberális talibánoknak némi fizikát tanulnia, különös tekintettel az inga természetére.
XTRO
2021. november 20. 22:42
Sok ilyen emberre lenne szükség..!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!