Elfogadás

2021. október 04. 22:19

Abban a világban óhajtok élni, melyben büntethető kizárólag az, ami a Btk.-val vagy a Ptk.-val szembemegy. Érzelmeket, ha lehet, ne.

2021. október 04. 22:19
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Mivel épp költözés küszöbén állok, s kezdek hasonlatossá válni az Őrnagyhoz Örkény kisregényében, kinek folyton a dobozokon jár az esze, a Tolsztojt most nincs erőm silabizálni. De a betűhiányban szenvedő ember olvassa, amit elé tesznek. Mármint az internet. Így tudtam meg, hogy Cseh Katalin ezen vesz részt: »Gyere a Momentummal a Pécs Pride-ra! Hatalmas a hangulat az I. Pécs Pride-on, örülök, hogy itt vagyunk! Számunkra a sokszínűség érték, amit védelmeznünk kell. Kiállunk az elfogadás és az LMBTQ+-közösség tagjai mellett, és fellépünk a gyűlölet ellen.«

Mivel ezt az ostoba érvrendszert már sokadszor látom, legfőbb ideje, hogy kifejtsem róla a véleményem. (Addig a dobozok várnak.)

Rohadtul félreértelmeznek valamit ezek a felvilágosultak és haladók. Gyűlölet az, ha baltával fejbe verek valakit, és ordítom, hogy dögölj meg. Az, hogy nem szeretem, az nem gyűlölet.

A szomszéd utcában lakik egy idős nő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2021. október 05. 05:32
A gyűlöletet nem a jobboldalon kell keresni, hanem a balfélen. A jobboldalon legfeljebb csak megvetésről beszélhetünk, s erre minden ok megvan. Miért? Nem Orbán Viktor nyilatkozta, hogy a jobboldalalt le kell verni és nem legyőzni. Nem Orbán Viktor akarta a polgárokat sintér telepre vitetni. Nem Orbán Viktor verette össze a hazafelé tartó tüntetőket az azonosítás nélküli fogdmegekkel. Nem Orbán Viktor kurvázta le az országot. Mindezt a baloldal nem tette szóvá, sőt Gyurcsány Ferencet hazafinak és nagy szónoknak aposztrofálta és ezt teszi most is. Széles mellel felsorakozik Gyurcsány Ferenc családi vállalkozása (DK, választási szövetség) mögé. Wiki idézetek "Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül." (Népszabadság, 2004. február 9.) ,, Ha az embert megbántják, megsértik, rágalmakat szórnak rá, akkor az ember megrázza magát és megy tovább, ha valakik kóbor kutyákat kergetnek ki az utcára, akkor erre a válasz nem az, hogy mi pedig veszett rókákat, a válasz az, hogy a kóbor kutyákat befogjuk, és telepre visszük, a városokat és az országot megvédjük" (Veszprém, 2006. február 25.)
annamanna
2021. október 05. 00:13
Nem tudom, ki szemlézte a szöveget, de irtózatosan jól vágta el :)) Így sokkal jobb lett a szöveg, mint az eredeti :))
Mátyás01
2021. október 04. 23:32
Egyrészt, másrészt pedig a kutya nem foglalkozik velük, teljesen közömbösek számomra, egészen addig, amíg rám nem erőltetik magukat. Ezeket az lmbtq embereket a saját családjuk és közvetlen környezetük nem fogadja el, innen ered a lelki nyomoruk, amit sajnálok, de nem kéne kivetíteni az egész társadalomra.
Nehidd El
2021. október 04. 23:25
A másik végtelen alattomos kifejezés, amit a nemzetközi bolsewoke mozgalmak kivajúdtak magukból a "gyűlöletkeltés" mellett, az a "homofóbia". Az, hogy undorodom a gondolattól, hogy egy fasz érjen a valagamhoz, vagy akár csak meg kelljen fognom másét, annak semmi köze a rettegéshez, ami a fóbia jelentése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!