Pikó András kérjen bocsánatot a háziorvosoktól!

2021. január 25. 21:28

A józsefvárosiak egyre nehezebben viselik az agresszív, hozzá nem értő polgármester botrányait.

2021. január 25. 21:28
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Pár napos a hír, hogy a kormány megemeli a háziorvosok bérét. Józsefvárosban sovány vigasz ez számukra, mert a polgármester úr pár napja ezúttal nekik küldött fenyegető levelet, melyben közölte, felbontja a szerződésüket, ha nem viselkednek rendesen, ha nem látják el a betegeket. 

Pedig ellátják. Erejükön felül dolgoznak, különösen a járvány időszakában. Sokukat személyesen is jól ismerem, lelkiismeretes emberek. Pikó levelét megalázónak, a kioktatást pökhendinek tartják. Azt mondják, éppen ők nem érik el a polgármester urat, a jól megfizetett udvartartása pedig a rendelési időket is képtelen helyesen kiírni az önkormányzat honlapjára.

A polgármesteri fenyegetés előzménye ismeretlen, Pikó András szerint állítólag valaki panaszkodott valakinek valahol. Ilyen esetben azonban egy felelősen gondolkodó polgármester mielőtt megfélemlít félszáz orvost, előbb tájékozódik. Márcsak azért is kéne, mert ha netán alaptalanul vérig sérti a háziorvosokat, akkor könnyen elmennek máshova dolgozni, van rájuk igény Pikó András új nyóckerén kívül is. Inkább becsüljük meg őket! A cél a megtartásuk lenne, nem az elüldözésük, mert a kerület ellátás nélkül marad. 

A józsefvárosiak egyre nehezebben viselik az agresszív, hozzá nem értő polgármester botrányait, ezért arra kérjük Pikó Andrást, hogy a sértő levél miatt nyilvánosan kérjen bocsánatot legalább a háziorvosoktól! El a kezekkel tőlük!

(A megosztásokat köszönöm.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2021. január 26. 16:29
"Rettentő egy bugris bunkó, abcúg Pikó, le vele" (Bródy János nyomán)
Pelso j.
2021. január 26. 13:23
Talán be kellett volna csatolni Piko levelét, meg előzményeit, stb. Persze a szimpla uszításért jobban fizetnek az (ál)polgári rendszerben.
Gullwing
2021. január 26. 08:31
Pikó azért kérjen bocsánatot hogy az anyja megellette!
EBart0k
2021. január 26. 02:30
A népharagnak el kell távolítani Pikót, a tehetségtelen dilettáns barmot, Karácsonnyal együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!