Bejegyzések a nagy francia forradalom hívei csoportból

2021. január 13. 16:11

Robespierre remekül érzi magát Danton társaságában, itt: Danton kivégzése. Marie Antoinette meglepett hangulatban van, itt: Királyi Palota.

2021. január 13. 16:11
Lackfi János
Facebook

„Bontott kő katedrálisépületből eladó. Disznóólnak ragyogó, a cocák imádnak a gót faragványokon vakarózni.

Agyas Jeannot remekül van itt: Bastille ostroma, ezt eszi: sült ajtónálló.

Gerendákból rakott tűzön, kis lófaggyúval megbolondítva. A királyi strázsák lábikrája kicsit szőrös, igazán epilálhatnák. Folyton köpköd az ember. Kajabáltak a mocskok, miközben beleztük őket, hogy kis pulyáik vannak meg mi, de a forradalom, hát az forradalom! Áj ken get nó revolúsön!

Marie Antoinette meglepett hangulatban van, itt: Királyi Palota.

A népnek nincs kenyere? Miért nem esznek TESCO gazdaságos kalácsot öt centimes-ért?

Fény önti el az emberi lelkeket, a babonaságok mocskos tárháza összeomlik, félre, ó, homály! Apátsági vörösborok jutányosan, nagy tételben.

Robespierre remekül érzi magát Danton társaságában, itt: Forradalmi Pince. Éljen a barátság és a lázadás! Forevör jang! Jiháá, parókát az égbe! Szívecske a csajoknak... Punks not dead!

Robespierre remekül érzi magát Danton társaságában, itt: Danton kivégzése. Így jár minden mocskos áruló. Ha a haza üdve forog kockán, nincs barátság! Forget it!

Robespierre barátai remekül érzik magukat Robespierre társaságában, itt: Robespierre kivégzése. Micsoda fejetlenség! Barátunknak kicsit elszállt az agya! Éljen a Forradalom!

Great pic! Roby, you look beautiful! Is it Halloween? Very scary make up!

Csajszik, ez a push-up dolog még meddig lesz divatos? Madame Pompadour cickója lassan kiböki a szemét.

Szeretnél te olyan cickót, rusnya cafka! A profilképed egy szégyen! A hörcsögöd van rajta?

Sztetek Madame Du Barry mivel szedi a szemöldökét, hogy ilyen pöpec íve van? Van erre vmi spéci gyanta?

Marat tettrekész hangulatban van itt: Párizs, vérmező. Skacok! A jelszó: figyelem, éberség, kegyetlenség! Tudjukkik chemtraillel permetezik az igazlelkű forradalmárokat, tudjukkik megmérgezik a kutakat, tudjukkik a mi sorainkba is beférkőztek, tudjukkik a mocsok királyiakkal fújnak egy követ, tudjukkik torkát irgalom nélkül el kell vágni. Mérlegelésre nincs idő! Akikről nem tudjuk, kik, azok tudjukkik. Stimt? Vége az értelmiségi nyafogásnak az értelemről, meg a középutaskodásnak. Eddig ezer halott, kevés, nagyon kevés! Vérfürdőt akarok!

Mai motiváció: Egy fáradt nap után nincs jobb, mint egy forró, gőzölgő vérfürdő!

Charlotte Corday remekül érzi magát itt: Marat fürdőszobája.

A hétfő bűn! Már felkelni is fáj a hátam! Tizenhárom perc egy nyakazás, tizennégy óra munkaidő. Nem embernek való. A gyerekeket meg kettőbe-háromba vágni, mert túl kicsik a nyaknyíláshoz. Ez a hóhérszakma megcsúfolása, de a Kamara kussol, félnek, hogy jelentős rövidülésen mennek át. Én guillotine-kezelőnek esküdtem fel, nem sorozatgyártónak. Küldjék ki a sok aljadékot Kínába, ott kivégzik őket egy marék rizsért. (Törölt felhasználó)

Szabadság, testvériség, egyenlőség! Akinek bárminemű panasza van, forduljon a Kommün Panaszelbíráló Bizottságához. A panaszok kezelésére eddig még nem volt panasz.

Feszületek tucatjával eladók! Minőségi tűzifa, különösen mókás látvány, ahogy Jézus lángra lobban! Az Ész a fontos, nem a hajlam!

Testvérek, mától mindenki egyenlő! Kivéve a rohadék parasztok, a tetves girondisták és a büdös mocsárpárt! Felkoncolni mindet! Üdv: Jakobinusok

Testvérek, mától mindenki egyenlő! Kivéve a rohadék parasztok, a tetves girondisták és a büdös jakobinusok! Felkoncolni mindet! Üdv: Mocsárpárt

Testvérek, mától mindenki egyenlő! Kivéve a rohadék parasztok, a tetves mocsárpártiak és a büdös jakobinusok! Felkoncolni mindet! Üdv: Girondisták

XXX

(Parasztok felhasználó)

Régen minden jobb volt! Ezeknek a mai tömeges kivégzéseknek se íze, se bűze! Mindenütt csak a sietség, elszürkült, kiégett arcok. Kinek az érdeke ez a modern pörgés? Az ember ki se tudja élvezni rendesen!

Körömgomba ellen mustártapasz, bélrenyheség ellen lófingató, ágybéli bajokra kéjfokozó párlat. A minőség forradalma!

Nantes-i Bornapok és Fürdővigasságok! Papok, prostituáltak, latrok, parasztok, osztályáruló polgárok mártogatása hűs folyóvízbe. A meztelenül összekötözött papok és apácák keresztvíz alatti házasságra ítéltetnek! Ingyen virsli, misebor dögivel!

Muzsika: Louis de Lagzy és tilinkózenekara.

Emberek, Napóleon egy hős, az emberiség új megváltója! Ez a kis soundtrack neki szól, töltsétek, osszátok! (Ludwig van B.)

Testvérek! Mindenki egyenlő, de én vagyok a főnök! Üdv: Bonaparte Napóleon

Emberek, Napóleon egy kalap trágya, az emberiség gyalázata! Ez a kis soundtrack nem neki szól, töltsétek, osszátok! (Ludwig van B.)

Aww, valakinek tuti tipp gyomorfájásra? Masszírozgatom, de hiába. Holnap csata, nem akarnám okádással tölteni az egész napot, árt a győzelmi esélyeknek. Pusza: Bonaparte (nektek Napcsi)

Gyomorfájásra hideg penge! De az orosz tél is megszünteti! Holnap tali: Kutuzov”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2021. január 13. 21:15
Én kedvelem, de ez nagyon gyenge, tényleg nagyon.
mustarharmas
2021. január 13. 19:14
Nagyon vicces. Több Lackfit a mandira és kevesebb Vásárhelyi Máriát!
mokány
2021. január 13. 17:53
Az alapelv ma is ugyanaz : A reakciós megölése, gyorsítja a haladást. A haladó amerikai rendőrség és bíróság jogosnak ítélte a blm túlkapásait.
1000bocs
2021. január 13. 17:52
A balos embertipus ma sem jobb ennél. Például Biden győzött, de az egész balos csürhe követeli a bosszút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!