A genderszakértők 4: A CEU gender studies program leghaladóbbjai

2020. december 13. 12:13

Nem másról szól ez, mint hogy őrjöngő tombolással zsarolhassanak bele mindenkit abba, hogy a nekik nem tetsző kritikákat elhallgattassák.

2020. december 13. 12:13
Arany Virág
Mocskosul progresszív

„Amiért érdekes ez, hogy ezek az emberek a CEU gender studies program hivatalos facebook csoportjában is viszik a prímet: amint a politikai agendájuknak nem megfelelő tartalmat látnak, azonnal lecsapnak és rendet tesznek. Nem árulok egy nagy titkot, ha elmondom: elsősorban a transzipar és szexipar feminista kritikáit igyekeznek elhallgattatni, amely kritikákat bárminemű érv nélkül »transzfóbnak« és »kurvafóbnak« titulálják, holott nevezett kritikák nem konkrét emberek, hanem az őket instrumentalizáló lobbik ellen irányulnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 14. 13:18
Nincs csodálatosabb létforma egy nőgyűlölő nőnél.
Zokni
2020. december 14. 13:07
Gratulálok a Mandinak. Ez már a klasszikus szemét-média, amit beidéz. Már a saját szerzőik kevesek ehhez? Az lenne inkább érdekes, hogy vajh miből él meg az idézett anonim "média"? Ugye például abból, h Önök bevették ide...
triumphator
2020. december 13. 20:39
Belenéztem az eredeti cikkbe. Ezek gyakorló és dühöngő elmebetegek mind.
OberEnnsinnen
2020. december 13. 17:35
Napi szinten jönnek létre zsidó "érdekvédelmi" szerveződések, ezek tulajdonképpen NGO-k. Nem tartoznak törvényi felelősséggel, de mindenbe beleszólás jogát tartják fenn maguknak. Ezek a szervezetek - tisztelet a kivételnek! - nem mások, mint a zsidó dominancia janicsárkatonái. Idegen országokban harcolnak a küldő hatalom érdekéért, a janicsárok ugyanezt tették. A mára egyeduralkodóvá duzzasztott kifosztógépezetük működésének alaptétele ez, az örök elégedetlenkedés, a támadás, a presszió minden és mindenki ellen, aki: nem ők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!