Liberális újságírók alapbetegségei

2020. április 01. 06:59

Neveket természetesen nem írhatunk, de hátha ezek nélkül is tudjátok majd azonosítani, kiről is lehet szó.

2020. április 01. 06:59
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„Végre megtudtuk azt, amit a szemét kormány napok óta titkolt, de egy egész nemzet volt rá kíváncsi. Az igazság végre utat tört magának, és nem lehetett tovább elkendőzni a nyilvánvaló tényt. A közvélemény sosem tudta volna meg ezt a liberális újságírók állhatatos, sőt, hősies kötelességteljesítése nélkül.
Igen, a 37 éves brit nagykövethelyettes nem véletlenül hunyt el a koronavírusban, hiszen alkoholizmushoz köthető alapbetegsége volt. A tájékoztatás szabadsága és a hír örök szentsége mindenféle kegyeleti és személyiségi vagy betegjogot felülír, hiszen ahhoz Orbánnak semmi köze, hogy mi történik a hálószobámban vagy a méhemben, de én, mint liberális újságíró joggal formálok jogot arra, hogy tudjam, hol és mennyi koronavírusos beteg él, és ők szenvednek-e például valamiféle alapbetegségben. Ez a modern világ modern sajtóműködésének kvázi alapja.

Na, akkor nézzük, hogy a személyiségi és kegyeleti jogot felesleges akadékoskodásnak tekintő liberális újságíróknak milyen alapbetegségei vannak!
Neveket természetesen nem írhatunk, de hátha ezek nélkül is tudjátok majd azonosítani, kiről is lehet szó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lorne Malvo
2020. április 04. 21:48
senki? ....
Lorne Malvo
2020. április 04. 18:03
melyik kicsoda? al elso sixx, a nagy tohonya. hát a többi?
tuapse
2020. április 01. 13:59
Ismét egy kis orosz propaganda (stílusában írt szösszenet), köszönjük!
atila68
2020. április 01. 13:04
Nagyon berághatott valamelyik gyökérre. Szerintem túltolta, ilyeneket Bayer Zsolti szokott, meg az a fura nevű a világhírű magyar adón aki barlangban lakott (talán kocsis, vagy kovács az eredeti szakmája, tudja a roseb).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!