Kinek kell ez a televízió?

2020. április 11. 13:11

Hogy alátámasszam állításomat, idemásolom Dömötör Csaba államtitkár válaszát arra a kérdésre, hogy miért a facebookot használja a miniszterelnök.

2020. április 11. 13:11
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Természetesen az állami televízióról van szó. Arról a médiáról, amelyre több mint százmilliárd forintot költ a kormány a központi költségvetésből. Amelynek bizonyos közszolgálati feladatokat kellene ellátnia, de teljes mértékben kiszolgálójává vált Orbán Viktornak, amivel annyit sikerült elérnie, hogy a nézettsége a minimumra szállt.

Ahogy ismerem az MTVA működését, most azon tűnődnek, hogy ezért a kijelentésemért bepereljenek-e, hiszen a minimum nyilván a nulla lenne, márpedig azt biztosan nem tudnám bebizonyítani, hogy az adásaikat senki nem nézi… Ezért most gyorsan jöjjön az öncenzúra; úgy módosítom az állításomat, hogy a befektetett pénz nagyon nincs arányban a nézettséggel. És, hogy még inkább alátámasszam állításomat, idemásolom Dömötör Csaba államtitkár válaszát arra a kérdésre, hogy miért a facebookot használja a miniszterelnök egy-egy fontos bejelentésének nyilvánosságra hozásához, és miért nem az állami televíziót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2020. április 13. 07:02
Én nem értem, hogy minek ugattok. Mást sem pampogtok évek óta, hogy a köztévét nem nézi senki, ugyanakkor a köztévé agymosása miatt van megint kétharmada a kormánynak, a köztévé csak hazudik, és a köztévé csak szar. Évek óta arra kondícionáljátok a híveiteket, hogy a köztévét nem szabad nézni. Akkor mit csodálkoztok, ha a legfontosabb bejelentéseket, amiknek mindenkihez el kéne jutni, a ti híveitekhez is, a facebookon jelent be a miniszterelnök, hogy a lehető legszélesebb rétegekhez gyorsan jusson el. Nem hogy káros, hanem egyenesen életveszélyes, ha a lakosság egy része le van tiltva általatok a köztévéről, és nem jutnak el hozzá a legfontosabb információk, vagy csak a ti torzításotokban. A gazdaságvédelmi akciótervek intézkedései nem csak a kormány szavazóinak vannak. Ha nem értesülnek róla ellenzéki szavazók, akkor nem tudnak vele élni.
Krupp Skya
2020. április 12. 07:00
Kinek kell ez a Szarszava?
khomeini
2020. április 11. 22:35
Feszt azon töröm a fejem, a faszér' akarnak képviselők petíciót meg közleményeket beolvastatni olyan tévében, amit a kutya sem néz.
retsag
2020. április 11. 17:48
Hát erre tényleg csak ennyit lehet reagálni: Megjelent a Népszava, benne van a pék faxa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!