Takarodó

2018. augusztus 12. 10:48

Nem az a fő kérdés, helyes-e ledózerolni a gender tanszékeket (helyes) – hanem hogy ki és miért engedte eddig működni azokat!

2018. augusztus 12. 10:48
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Az ellenzék most úgy tesz, mintha Bencsik Gábor kritikája szenzációszámba menne. Azért tesznek így, mert önmagukból indulnak ki. Náluk ugyanis tényleg szokatlan, hogy FONTOS kérdésekben ellentmondjanak kedvenc pártjaiknak.

Hány balliberális értelmiségi határolódott el a Gyurcsány-kormánytól a 2004. december 5-ei nemzetáruló kampány miatt?

Hány balliberális értelmiségi követelte Gyurcsány eltakarodását (az egy szem Hajós Andráson kívül) az őszödi beszéd miatt?

Hány balliberális értelmiségi szólította föl lemondásra Gyurcsányt és csapatát a 2006 őszi rendőrterror és szemkilövetések miatt?

Hány balliberális értelmiségi emelte föl szavát az ellen, hogy az Obama-adminisztráció és az Európai Bizottság a 2010-es kormányváltás után számos alkalommal megsértette hazánk szuverenitását, koholt vádak alapján szankciókkal fenyegetőztek, zsarolták a magyar kormányt?

Hány balliberális ellenzéki tiltakozott a hazánk szuverenitását sértő kötelező migránskvóta, a Soros György szervezetei által fazonírozott népvándoroltatás, emberkereskedelem ellen?

Melyikük ismerte be, hogy a migráció, a szervezett népvándorlás jelenleg a legnagyobb veszély a biztonságunkra? Ehelyett máig arról hápognak, hogy a kormány »sorosozik« és gyűlöletet szít a »menekültek« ellen…

Ilyen a mi kedves ellenzékünk! Talán nekik sem tetszettek a szemkilövetések, mégsem merték leírni, hogy Gyurcsány, takarodj!, mert gyávák. Rettegtek, hogy elapadnak a pénzcsapok. Inkább tolták tovább a Böszme szekerét. Ennyire fontos nekik valójában a szabad véleménynyilvánítás. A demokrácia pedig annyira, hogy egy büdös szavuk nem volt, amikor például Charles Gati befolyásos amerikai politológus 2012-ben fölvázolta, hogyan kell külföldről megbuktatni az Orbán-kormányt, ha kell, polgárháborúval. Sőt, Gati azóta is orákulum számukra, ma is rendszeresen írogat a Népszavába. (...)

Amúgy nem az a fő kérdés, helyes-e ledózerolni a gender tanszékeket (helyes) – hanem hogy ki és miért engedte eddig működni azokat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2018. augusztus 12. 11:14
Tulajdonképpen a hisztizők (élükön Stumpf Andrissal, aki mára már teljesen Gyurcsány-szindrómás lett és belefullad a frusztrált önsajnálatba) az államilag támogatott hülyeség mellett kardoskodnak, mert az úgy liberális és haladó, stb.
Zenge
2018. augusztus 12. 11:05
Amikor nyugaton kezdett megroggyanni a tudományosság álcájába bújtatott gender ideológia, akkor a "szakértők" gyorsan itt is bevezették önálló szakként, mert milyen jól lehet majd nyafogni, amikor "ledózerolják"! Egyébként kíváncsi vagyok, hány hallgatója van ennek a szaknak, és milyen szakmában dolgoznak azok, akik már elvégezték.
Óbor Dezső
2018. augusztus 12. 10:56
Igazad van Tamás!
Magyarok Pásztora
2018. augusztus 12. 10:53
Helyes! Es kitakaritani az oktatast es az MTA-t a komcsi-femcsi-libsi mocsoktol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!