Biztonság

2015. december 03. 08:22

A nők nem akarnak évekre kiesni a munkából, nem akarnak a fakanál mellett maradni, és úgy gondolják, megy a munka család mellett is.

2015. december 03. 08:22
A szerk.
Népszabadság

„A gyed extra furcsa zárványa a magyar valóságnak. A kommunikáció szintjén adva vannak a nők, akik semmi mást nem akarnak, mint otthon lenni a gyerekükkel, s a kormány ezt nagy erőkkel támogatja is, hiszen első a család. Ennek fényé­ben már az is meglepő, hogy a különvéleményeket általában nem támogató kormány létre­hozott egy gyed extra nevű intézményt, amely lehetővé teszi, hogy a nők a gyed mellett mégiscsak dolgozhassanak.

Az még meglepőbb, hogy a nők erre igencsak vevők.

Az pedig már minden várakozást felülmúlt, hogy a kormány nemcsak hogy teljes mellszélességgel kiáll a gyed extra mellett, hanem további engedményeket tesz. Hiszen jövőre már féléves korú gyerek mellett is lehet dolgozni anélkül, hogy a gyedet elveszí­tené az anya. Ezzel elég komoly prekoncepciók dőlnek meg: a nők nem akarnak évekre kiesni a munkából, nem akarnak a fakanál mellett maradni, és úgy gondolják, megy a munka család mellett is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. december 03. 11:48
A Népszabó ismét elérkezett arra a pontra amikor nincs mit írnia. Ilyenkor a "szerk" hülyegyerekként pozicionálja magát!!!!!!
Dénia
2015. december 03. 10:38
"Ezzel elég komoly prekoncepciók dőlnek meg: a nők nem akarnak évekre kiesni a munkából, nem akarnak a fakanál mellett maradni, és úgy gondolják, megy a munka család mellett is.”" Nem is nagyon tehetik meg. De amúgy ez csak a ti koncepciótok volt, amit most megdőlni láttok. Most ahelyett, hogy ezt belátnátok, megdőlt a prekoncepció? (Édes Istenem...)
Berecskereki
2015. december 03. 10:31
Gond egy szál se. Már győz az MSZP Budapesten. Horváth Csaba vezeti a mezőnyt. Ja! A Republikon Intézet szerint. http://republikon.hu/elemzesek,-kutatasok/151202-budapesti-helyzetkep.aspx
1234
2015. december 03. 10:13
Úgy látszik a NOL képviseli az összes magyar nőt. Ha esetleg valamelyik nem azt gondolja amit a NOL, majd a nagy nyugati örök barát testvér, most éppen Brüsszel és az usákok meglincselik a leghumánusabban, színtiszta jogállamista pista globálfasiszta módon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!