Falus, a jeges ló

2014. augusztus 27. 07:14

Falus Ferencet tulajdonképpen a kényszer szülte, a finisben került a képbe, és nagyon ügyel arra, hogy ne mondjon, ne ígérjen, és ne tévedjen a bombasztikus bejelentések mezejére, lásd ingyen BKV.

2014. augusztus 27. 07:14
Seszták Ágnes
MNO

Falus Ferencről az a kép ugrik be, amint beoltatja magát a H1N1 influenza elleni vakcinával. A kép alapján ma sem tudható biztosan, hogy valóban beleszúrták-e a karjába a tűt, vagy kupakkal fedték le. A miniszterelnök Gyurcsány Ferenctől Falus Ferenc ÁNTSZ-főorvosig mindenki arról beszélt, hogy világjárvány lesz, és mi fogjuk ellátni influenza elleni vakcinával a világot. Hamar kiutaltak kétmilliárd forintot annak az Omninvestnek, amelyről nem tudjuk, inkább sejtjük, kik a tulajdonosai Cipruson. Amikor a cég hátteréről faggatták Falus Ferencet, akkor frappáns favicceinek egyikével válaszolt: »Sosem érdekelt, hogy a kávét milyen háttérrel készítették, csak az érdekelt, milyen a kávé.« Hát nem is. A vakcinát ingyen ígérték a lakosságnak, 600 ezer emberrel mégis kifizettették, 800 ezer pedig raktáron maradt a hatmillióból. Ezt az el nem adott oltóanyagot is nagyvonalúan kifizették a misztikus Omninvestnek. Tapasztalatok szerint a vakcina egyes esetekben súlyos idegrendszeri károsodásokat is okozhatott. Ennyi azért elég, hogy Falus Ferenc alkalmasságát legalábbis kétségessé tegye.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. augusztus 27. 17:20
Gratula a címhez, telitalálat!
luji
2014. augusztus 27. 13:05
Ez a Falus buta is..) http://csepel.info/?p=36327
Senior
2014. augusztus 27. 12:48
Még van idejük kirúgni ezt a balfácánt.
Jason Bourne
2014. augusztus 27. 10:22
Ha Falus arra készül, hogy minél nagyobb legyen az összefogás buktája a választáson, akkor igen hatékonyan csinálja azt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!