Királydráma

2013. november 08. 17:58

A kamarillázóknak és acsarkodó fillérlovagoknak - mióta világ a világ - nem áll érdekében a rend.

2013. november 08. 17:58
Tallián Hedvig
iMád

„Amikor híre ment, hogy királyba visszatért az élet, a szűklátókörű önös érdekeiket és zsebüket néző fillérlovagok erőfitogtatásba kezdtek és tovább szították a káoszt, hogy a királyt és az őt védő hűséges nemeseket visszatántorítsák a trón visszavételétől. Mert a kamarillázóknak, és acsarkodó fillérlovagoknak - mióta világ a világ - nem áll érdekében a rend.

Ám egy nap eljött a pillanat, amikor a király már majd kicsattant az egészségtől, aurája arany fényt árasztott, ekkor mind köréje gyűltek erőtől duzzadó hűséges nemesei. Készen álltak arra, hogy visszavegyék a trónt. És elindultak. Békével, a felsőbb rend szellemében. A kamarilla és a fillérlovagok rettegtek, szanaszét rohangáltak. Fejvesztve tettek egymásnak keresztbe. És miközben egyre nagyobb lett a zűrzavar, a teljes erejét visszanyert, uralkodói díszbe öltözött király menete megindult a trón felé. A nép pedig lélegzetét visszafojtva figyelte királya menetelését. De hiába látta a nép, hogy közelít a király egyre a trónusához, mintha az idő hirtelen megállt volna…

Szereplők: Király – Tokaji Aszú (kizárólag 5 és 6 puttonyos)
Hűséges Nemesek – döntse el az olvasó
Kamarilla, Fillérlovagok – döntse el az olvasó (pl. borhamisítók)
A nép – az olvasó”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!