Kemény fiúk

2013. augusztus 13. 15:22

János, nem bírva, hogy Lajost leoligarcházzák, Sándort lepolipozta.

2013. augusztus 13. 15:22
A szerk.
Nol.hu

„Az előző részek tartalmából: János, nem bírva, hogy Lajost leoligarcházzák, Sándort lepolipozta. Viktor viszont nem szereti a tenger gyümölcseit, ezért arra kérte beosztottját, igyon meg egy kávét Sándorral, és legyenek barátok. János elszabotálta főnöke kérését, Lajos lapjában viszont Sándor egészségügyi okokból történő visszavonulásáról írtak, holott ő éppen Afrikában gyalogolt kilométereket naponta. A Viktor által nyakas jásznak mondott Sándor erre odanyilatkozott, miszerint János nagyon ügyes ember, lám, a trafikügyet is milyen jól elintézte.

Ez már Jánosnak is sok volt, és az ország legnagyobb uzsorásának nevezte Sándort, titokban pedig megfogadta, hogy addig nem borotválkozik, amíg fel nem épül városában az ország legnagyobb vágóhídja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sieger
2013. augusztus 14. 00:17
Lázár legalább nincs begyepesedve! Hajrá János! :)
Agnieszka
2013. augusztus 13. 22:21
Talán jobb lenn, ha Lázáron kevesebb munka teher lenne. A balesete véletlen volt, mint tudjuk, mindenkit érhet baleset. Az önkormányzati ülésen elhangzott rendreutasítását eléggé kiforgatták, nem kell nagyon öregnek lenni ahhoz, h. belássuk, mennyire fontos az életben a teljesítmény,az elérendő eredmények. A sikertelenség, az ha valaki nem tud semmit "felmutatni" nem lehet erény és azt mindenki tudja, mennyire hátrányos, mert eléggé szerencse kérdésévé válik, h. mire lehet jutni minden fontos ügyben nincstelenként, legyen az az egészségügy, vagy a gyermekek taníttatása. Képmutatás ezt tagadni. A trafik ügy el lett szúrva és védhetetlen, nem kicsi támadási felületet adott az ellenzéknek. Más kérdés, h. ha ők vannak kormányon, nem 1/3 a szimpatizánsoknak juttatott lehetőség, hanem 90%. Viszont nem lehet árrést a palyázatok lejárta után többszörösre emelni. Ha Lázárnak szerepe volt abban, h. nem futtatták újra az egész ügyet, mert úgy gondolta, ez így el fog menni, nem annyira okos. Csányival kapcsolatban felvenni a kesztyűt, mikor nyilvánvalóan trafik ügyben nem lehet igaza, és jobb lenne, ha hallgatna, aránytévesztő ostobaságra vall, ráadásul ez így nagyon agresszív is volt. Úgy tűnik, nem erőssége az erőviszonyok felmérése. Egy kicsit kevesebb Lázár talán jobb lenne a Fidesznek.
mayday
2013. augusztus 13. 17:28
vajon János hol pihente ki magát? barnítót használt az irodában vagy az A8-ban? a mosolya a régi, felette sem fejlődött...
krksziget99
2013. augusztus 13. 16:41
Csányi Sándor egy halálra váró oligarcha uzsorás! Nem sok van már hátra neki! _Reméljük_
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!