Erőlködés Véleményvezér módra

2013. május 03. 13:29

A Véleményvezért nem érdekli, hogy az ingatlant a Verók István-féle mutyiban szerezték a portugál tulajok.

2013. május 03. 13:29
HandAdorján
Kerdem

„Közeledik a kampányidőszak. A Véleményvezér viszont nem bízta a véletlenre és belehúzott az agitációba: a csúnya Orbán most lebukott, einstandolna egy magánkézben levő épületet( az egykori Balettintézetet). Az már persze a VV-t nem érdekli, hogy az ingatlant a Verók István-féle mutyiba szerezték a portugál tulajok, akik azóta semmilyen kötelezettségüket nem teljesítik és a céget is felszámolták. Szóval kedves szuperobjektív tévedhetetlen VV ennél azért ügyesebben kéne csinálni, mert most nagyon kilóg a lóláb.

Nem tudjuk, csak sejtjük, hogy a Véleményvezér mögött álló, fejedelmi szintű, omnikompetens zseniknek mekkora személyes tapasztalatuk van Gyurcsány Ferencről és a fülébe suttogásról. Az azonban látványos, ahogy Orbán Viktort sokadszorra próbálják Gyurcsány posztőszödi szerepébe tolni, íme a napi példa. Tetszik is ez véleményvezéreink balliberális nyárspolgári közönségének, a kézivezérelt balos Index-blogok elbújhatnak a magas megosztásszám láttán. Kiakadás pedig minden napra kell, és ha nincs ok, majd lesz, a Portik-Laborc-duó pedig csak jegyzeteljen.

A mai penzum tárgya meglepő fordulattal Orbán Viktor, aki gonosz módon néhány napja kivetette a hálóját szegény portugál üzletemberek – cégük már megszűnt, kötelezettségeiknek évtizede nem tesznek eleget – szerény Andrássy-úti villájára. Orbán Tarlós Istvánnal folytatott beszélgetése pedig »Orbán őszödi beszéde is lehetne« – szól az óhajtó feltételes mód, mi pedig próbáljuk kitalálni, hogy mióta lengheti be Vágó István és Debreczeni József szelleme az Index- (Véleményvezér?) - szerkesztőséget?

Van itt minden, keleteurópázás, tsz-elnöközés, hátborzongás, mert Orbán visszaszerezné a tisztességes kapitalisták tisztességesen szerzett birtokait, a »számára oly kívánatos vagyontárgyat« (az idézett kifejezés eredetileg a Romana magazin 1996/4. különszámából származik). »Teljesen egyértelmű«, hogy ez nem lehet kisajátítás, hanem a kormányfőnek megtetszett egy ház, és kész, mondja a sokat látott szerző.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. május 03. 19:32
Erőlködés handadorján módra...semmi több!
Nemhivo
2013. május 03. 17:59
...ez a nyomorult "kérdemes" kis seggdugasz hiába próbál fikázni... ...mert érdemben a valódi témához semmi lövése sincsen,...ez láthatóan a "híveket" sem zavarja...ahhoz gondolkodni kéne..
Übermayer
2013. május 03. 16:54
mindegy, csak nyomják a fos szövegeket, a fidesznek meglesz a 4/5 jövőre :)
Kisember
2013. május 03. 16:45
Nofene, a Véleményvezér "ballib" lett? Emlékszem az elmúltnyolcévben kifejezetten jobboldalinak titulálták. Lehet, hogy nem a VV-ben van a hiba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!