Portugál

2013. május 06. 10:10

Ha a Kedves Vezető kinéz magának valamit, emberei megszerzik neki, bárkié is legyen.

2013. május 06. 10:10
Föld S. Péter
FSP
„Néhány milliárdot veszített a Mol visszavásárlásán az állam, de a Kedves Vezető kicsire nem ad. A szerencse forgandó, benne van a pakliban, hogy aki tizenkilencre lapot kér, az veszít.

Így mulat egy magyar úr, legföljebb majd beleugrik a nagybőgőbe.

Zágson, ahogyan azt az ideiglenesen hazánkban állomásozó Zsidó Világkongresszus prominensei mondanák.

Ha a Kedves Vezető kinéz magának valamit, emberei megszerzik neki, bárkié is legyen. A napokban is ez volt, amikor egy Mercedes buszon utaztak az ő jó Tarlós Pistájával, aki főpolgármester Budapesten. Tetszett a Kedves Vezetőnek amit látott, fel volt söpörve szépen minden, a hajléktalanok is eltakarítva erre a kis időre, megvalósult gyönyörű képességük a rend.

Előbb egy ukrán tulajdon szúrt szemet a Kedves Vezetőnek, de a busz nem tudott lassítani, így aztán az a ház kiúszott a képből. Ám a volt Balettintézet épülete már feltűnt neki, ami nem is csoda: szép az ott szemben az Operával, nem véletlenül építődött oda annak idején.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Justicia
2013. május 06. 17:51
"Ha a Kedves Vezető kinéz magának valamit, emberei megszerzik neki, bárkié is legyen." Mint Ceaușescuné a Cartier ékszereket.
kamasuka
2013. május 06. 17:35
Látom, ennek a marhának se szólt senki, hogy miről van szó. ;)
daniel1992
2013. május 06. 17:25
annyira idióták ezek a liberális nemzetrontók, hogy azt se fogják fel, hogy csupán viccelt a miniszterelnök úr.. nem kell mindent ilyen komolyan venni.
Bábeli békák
2013. május 06. 17:23
Odaépitődött, mert a magyar odaépitette. Aztán az eltársaid eladták, és rohadni hagyták. Borsány György VI. kerületi polgármester azonban másként látja az esetet. Mint a Narancsnak elmondta, nem hiszi, hogy a Közigazgatási Hivatal észrevétele befolyásolhatná az adásvételt. Az elővásárlási jog szerinte nem illeti meg a bérlőket, az Országos Műemlékvédelmi Hivatal határozata ugyanis tiltja, hogy védett épületeket részenként adjanak el - de a vitát majd eldönti a bíróság. A polgármester nem érti, mi ez a nagy felhajtás az eladás körül, hiszen mindenki jól járt: a kerület gazdagodik egy ötcsillagos szállodával, az önkormányzat megszabadul sok százmilliós kötelezettségétől, sőt még kap is 220 millió forintot. http://magyarnarancs.hu/belpol/a_balettintezet_maganositasa_terezvarosi_piruett-61582 A pusztuló Balettintézet egyik erkélye http://www.geolocation.ws/v/P/62817823/a-pusztul-balettintzet-egyik-erklye/en Ennek a koszfészeknek lehet, hogy háromcsillagos szállodának tűnik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!