Pál Dénes a köztévén is tarol

2013. február 03. 21:30

A műsor maga pont úgy nézett ki, mint egy zenés műsornak kell, maguk a dalok viszont már korántsem ütöttek akkorát, mint azt várhattuk volna...

2013. február 03. 21:30
sixx
comment:com

„A műsor maga pont úgy nézett ki, mint egy zenés műsornak kell, a színpad mondjuk elsőre kicsinek tűnt, és a háttérvetítések sem minden esetben passzoltak a nótákhoz, de a kamerák a helyükön voltak, nem maradtunk le semmiről, talán csak az volt furcsa, hogy a zsűri értékelése alatt az énekesek mikrofonját kikapcsolták, így válaszolni csak akkor tudtak, ha valamelyik műsorvezető észbe kapott, és odanyújtotta nekik a saját mikrofonját, ennyi viszont bőven belefért.

Maguk a dalok viszont már korántsem ütöttek akkorát, mint azt várhattuk volna, amin a félplayback bohóckodás sem segített a kihangosítás nélküli hangszerekkel. Mindig is groteszk látványnak tartottam, ahogy ilyenkor a dobosok kénytelenek a levegőbe csapkodni a cinek helyett, a tegnap esti műsorban pedig még egy nyomorult dobszőnyeget sem tudtak a cájg alá pakolni, így Fehér Zoltán dobosa a dal alatt kénytelen volt kézzel visszahúzni a pergőt, mert egyébként leesett volna az emelvényről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!