Újrahasznosított blogok (Index2)

2013. január 08. 18:33

Szó sincs itt tartalomgondozásról, az Index nem előre, hanem visszafele tett egy lépést.

2013. január 08. 18:33

„Nem tudom, milyen volt itt az ösztönösség-tudatosság arány, de évekig nagyon jól működött a dolog. Az Index rengeteg, ingyenes, szabadon felhasználó anyagot kapott, amivel nyilván jelentősen csökkenthette költségeit, a bloggerek egy egész használható magyar nyelvű blogfelülethez és a hírnév reményéhez jutottak.

Amikor az Index2-ről szóló első hírfoszlányok eljutottak hozzám arra gondoltam, hogy az Index megint tovább lépett, felismerte a tartalomgondozásban (content curation) rejlő lehetőségeket. Amikor viszont megnéztem, hogy miről is van szó megállapíthattam, hogy szó sincs itt tartalomgondozásról, az Index nem előre, hanem visszafele tett egy lépést. Semmi content curation, sokkal inkább a blog.hu-s tartalom  újabb (sokadik) újrahasznosítási kísérletének vagyunk tanúi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!