A termék jó, csak nincs pénz marketingre

2012. október 09. 18:04

Az egri csillagozást nehéz megérteni, amikor a borvidék évszázados hagyományú brandje (a bikavér) gyakorlatilag halott.

2012. október 09. 18:04
Uj Péter
Klassz Véres Cvikli

„ezt a »termék jó, csak szar a marketing/nincs pénz reklámra« dumát húsz éve nyomjuk magunknak, szeretünk benne hinni, pedig… hát kurvára nem igaz. a termék nem jó. illetve nem elég jó. tessenek megkóstolni egy 10-12 eurós wachaui vagy kremstali alapbort, utáni merni állítani, hogy jó. (és mi az a 10-12 euró egy osztráknak/németnek? mint nekünk a háromszáz forint per literes kannás.)

egyébként lelkes híve lennék a francia módinak, hogy ne legyen egy borászatnak 20-30 boros szortimentje, csúcsküvé fölé lőtt topcsúcsküvéje, és annak a dűlőszelektált prestige reserve változata, hanem legyen neki három-négy karakteres, más-más kategóriát fedő bora, de ezt csillagozást tényleg enhéz megérteni, amikor a borvidék évszázados hagyományú brandje (a bikavér) gyakorlatilag halott, és húsz év óta képtelenség föltámasztani, sokak szerint már nem is lehet, a legjobb egri borászatok szerintem föladták. szóval ebben a helyzetben létrehozni egy új brandet, hogy az majd működni fog (persze, »ha lesz pénz marketingre«, lol), hát…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
di maggio
2017. március 29. 11:45
A jó bornak nem kell cégér.
gvarga10
2012. október 12. 13:10
A bortermesztést a szocialista mezőgazdaság tette tönkre!Próbálták ők a modern technológiát megvalósitani,de A TERV AZ TÖRVÉNY!Igy aztán pédául annyi egri bort adtak el-KGST viszonylatban évente,hogy annyi három évben nem termett! Másik szegmense az uradalmi (pl,Kállósemjén- a Kállay család szőlőbirtoka)előbb kiosztásra,majd ebek harmincadjára került! A harmadik szegmens:pl a Bermuda háromszög: Kecel -Tázlár -Soltvadkert.A műtrágya+ cukorcefre keverékből készült "borok". Miskolcon árultak anno egy"hosszúnyakú".t(akkoriban ez "minőségi árut" jelentett)Szép cimkéjén a következő viritott:Penészleki rizling!mekérdeztem,járt már Penészleken?Persze,hogy nem!Mert ha ivott volna a penészleki penészes paradicsomlé izére hasonlólőrébből-a korai a "Feri szőlő" leve volt,azt követte a Delawári,majd a "Nohá"- nak mondott Noah.Túléltem.(Elég nagy volt a metanol tartalma),igazi fejfájós borok voltak.
torresG4
2012. október 10. 14:16
ezt a fantáziátlan marhaságot csak te veszed be....jössz a borászati kutató szakembereivel...persze ők is a klezmer bend tagjai....
kunzoo
2012. október 10. 12:36
Ha jól emlákszem valamelyik szőlőfajtának vagy fajtajelöltnek volt a neve egri csillagok. Kicsit túllihegik ezt a dolgot. Bikavért meg nem szabadna párszáz forintért árulni. Meg 300 forintos Tokajit sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!