Megint jönnek, megújulnak

2012. június 13. 13:43

Ahogyan a 168 Óra minden számában kayaibrahimozott, úgy kellene leírni a jobboldali újságokban naponta: a szocialisták által felvett megahitelt az Orbán-kormány fizeti vissza!

2012. június 13. 13:43

„Megértem őket, azt mégsem mondhatják: szociáldemokrata polgártársak, ha a Gyurcsány nevű homokzsákot nem dobjuk ki a léghajóból, nagyobbat zuhanunk, mint 2010-ben! Inkább kidobják. Miniszterelnökük volt, ez igaz. Számít? Mesterházynak és mind a többieknek, akik most már szabadulnának tőle, főnöke, irányítója, sokaknak idolja volt. Mindenki behódolt neki, kommunikációs zseninek tartották, ő volt a szocialista etalon. Nem fordult ellene senki sem a baloldalon, amikor békés tüntetők közé lövetett, nem számított, hogy az őszödi beszédben a hazugság bevallásával valójában a közösen elkövetett bűn felemlegetésével kötötte magához az ülésen részt vevőket. (Régi bolsevik trükk  talán még nőtt is a szemükben tőle.) Most viszont megválnának tőle.

Mondják, az MSZP nem képes a múlttal szembenézni. De hát a jelennel se. Ahogy nem vállalta az utódpártiságot  de az MSZMP-vagyon azért jól jött , ugyanúgy sutba dobta azokat a baloldali eszméket is, amelyeket minden parlamenti választás előtt meghirdetett. Hatalomra jutva pedig behódolt a klasszikus piachívő, bankszektor-mitizáló neoliberális gazdaságpolitikának, lelkifurdalás nélkül előidézve támogatói rétegének elszegényedését. Ahogyan a 168 Óra minden számában kayaibrahimozott, úgy kellene leírni a jobboldali újságokban naponta: a szocialisták által felvett megahitelt az Orbán-kormány fizeti vissza!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kf-gaz
2012. június 14. 07:27
Tisztelt Körmendy Zsuzsanna! Egyetértünk,csak egy kis megjegyzést tennék: nem az Orbán-kormány, hanem -mint mindig- a plebs fizet!
Hajdú Sógor
2012. június 13. 20:53
Nem is tudtam, hogy Ficsor Ádám titokminiszternek Kaya Ibrahim volt a négerje. Állami pénzekből telepített szőlőt a Ficsor-család Mióta Ficsor Ádám 2004-ben elfoglalta az agrártárca szakállamtitkári titkárságvezetői posztját, családja jelentős állami támogatásokhoz juthatott birtokain keresztül . Ficsor Ádám szüleinek cége, a Heliszolg Kft. 2005-ben az Agrár- és vidékfejlesztési operatív programból - ugyancsak az MVH döntése nyomán - erőgépvásárlásra 28 millió, egy 158 millió forintos összköltségű mezőgazdasági tározó létesítésére pedig 65 millió forintos támogatáshoz jutott.
Csigorin
2012. június 13. 20:02
Pontositok: a nep altal soha (egy vas erejeig sem) nem latott hiteleket a nep fizeti vissza. es ezen nem valtoztat a kormany szinezete...
huttinger
2012. június 13. 19:25
A devizatartalékból lett törlesztve. Zsuzsika drága...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!