Budai, az új Kosztolányi

2010. július 29. 10:44

Szeretném, ha Orbán Viktor végre nem nemzetmegosztó, hanem nemzetépítő lenne. Ahogy az elődei tették.

2010. július 29. 10:44

„Megint itt az Orbán-féle kesztyűbáb. Most Budai Gyulának hívják, egykori neve Kosztolányi Dénes. 1998-ban egy nem létező megfigyelési ügyet kellett kormányzati pitonként megvédeni, most nem létező sukorói bűncselekménybe kellene beleszkennelni Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont.

A történet akkor is, és most is elterelés. Akkor a Kaya Ibrahim-Joszip Tot-féle Fidesz-közeli cégeltüntetésre kellett lapot húzni, most a forint bedöntésére és az abból keletkező százmiilliárdos károkra és az elmaradt adócsökkentésre. Budai Gyula kormányzati jegyzőkönyveket lobogtat - akkor még készültek kormányzati jegyzőkönyvek -, hogy bizonyítani próbálja azt, amit a két volt miniszterelnök tanúvallomása már igazolt. Hogy tárgyaltak az üzletemberrel, aki Sukoróra tízmilliárdokat és ezer munkahelyet kívánt hozni? Ez hallatlan! (...)

P. S.: És Végül a a második Széchenyi-tervről. Húsz évre ezermilliárd. A Gyurcsány- és a Bajnai-kormány ennyit öt év alatt adott a vállalkozásoknak. Épült autópálya, rendelő, általános iskola, egyetem, gát és híd, városközpontok újultak meg. Több ezer magyar vállalkozás kapott pénzt fejlesztésre. Nemrég egy magánrendelőben és egy autószerelő-műhelyben láttam a táblát, hogy az Új Magyarország Fejlesztési Tervből valósult meg. Az első Széchenyi-tervből lett Kokónak kocsma, még a kecskeméti maffiaper vádlottjainak is jutott belőle.

De, persze drukkolok. Szeretném, ha Orbán Viktor is végre nem nemzetmegosztó, hanem nemzetépítő lenne. Ahogy az elődei tették.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2010. július 30. 04:12
Ez a figyellek nem lehet más csak az imperialisták ügynöke, kém, áruló. Tuti Gulyástól kapja a fizetését. Tudtátok, hogy az OPNI a Budai Tüdőgondozó területén fog újranyílni?
KG1947
2010. július 29. 21:56
Kedves Gréczy Zsolt! Milyen érzés a Titanicon a szétszakadt régi helyett új zászlót felhúzni? Mert számomra kifejezetten szórakoztató. Üdvözlet!
pool
2010. július 29. 21:07
Te tényleg nem vagy beszámítható!
di maggio
2010. július 29. 21:00
Ez a szerencsétlen gyurcsány Prűgel Knabe-ja. Ennyi önbecsülésed sincs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!