Fair Play-díjat az atlétikai vb önkénteseinek! – Fürjes Balázs társelnök kezdeményezi a rangos elismerést

2023. augusztus 28. 10:01

Az önkéntesek munkáját a legrangosabb nemzetközi elismerésre terjeszti fel a világbajnokság társelnöke, a Kamuti Jenő irányította szervezet már értesült a kezdeményezésről.

2023. augusztus 28. 10:01
null

Nemzetközi Fair Play-díjat az atlétikai vb önkénteseinek!

Még egy nap sem telt el a budapesti atlétikai világbajnokság zárása óta, és újabb megtiszteltetés érte a szervezőket. Füres Balázs, a világbajnokság szervezőbizottságának társelnöke ma reggeli Facebook-posztjában bejelentette, hogy a több ezer önkéntes munkáját a lehető legnagyobb elismerést jelentő díjra, a Nemzetközi Fair Play-bizottság díjára terjeszti fel. 

Sebastian Coe-val egyetértésben, a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokság szervezőbizottsága társelnökeként ma Nemzetközi Fair Play-díjra jelöltem a vb önkénteseit.

A világbajnokság 2500 önkéntese Magyarország legszebb arcát mutatta vendégeinknek és a magyar közönségnek. Szívvel-lélekkel dolgoztak és hihetetlenül profik voltak. 

Bárki bármit kérdezett vagy kért, két kifejezés biztosan hiányzott a szótárukból: egyszer sem ejtették ki, hogy lehetetlen vagy hogy nem tudom.

Fürjes Balázs bejegyzésében kifejtette, hogy már egyeztetett Kamuti Jenővel, a Nemzetközi Fair Play-bizottság magyar elnökével, aki jó esélyt lát arra, hogy a társelnök jelölése célba érjen és a budapesti vb önkéntesei Nemzetközi Fair Play-díjban részesülhessenek. 

A teljes bejegyzést itt tekintheti meg.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2023. augusztus 28. 20:44
Izé... ennek mi értelme?
Magyar polgár
2023. augusztus 28. 16:03
Nagyszerű. Minden elismerést megérdemelnek. De ne feledkezzünk el arról sem, hogy nyári összművészeti fesztiválok, mint az Ördögkatlan, évek óra önkéntesek segítségével valósulnak meg.
Akitlosz
2023. augusztus 28. 15:58
"Fair Play-díjat az atlétikai vb önkénteseinek!" Ezek szerint fizetést nem kapnak.
bhölömbika
2023. augusztus 28. 15:13
Amúgy ez egy létező dolog, hogy önkéntesek fair play díjat kapnak? Kaptak esetleg már máshol is ilyet önkéntesek? Számomra elég fura, és csak reklámnak tűnik ez az egész, hogy mondogassuk milyen jól lett megrendezve a VB. Elismerés minden önkéntesnek és ott dolgozónak, de ne vegyük el az élsportolóktól ezt a presztizsdíjat, főleg hogy ők ezért biztosan feladnak mindig valamit a verseny közben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!