Itt van pár új kép a Twin Peaks régi szereplőiről

2017. március 24. 07:10

Dale Cooper ügynök és Laura Palmer mellett a Twin Peaks egy sor régi szereplője visszatér az Entertainment Weekly címlapjain: a két hónap múlva debütáló harmadik évadról szól ugyanis a címlapsztori. A sorozat harmadik évadában reengeteg új szereplő kapott szerepet, de ott lesznek köztük a régi motorosok is.

2017. március 24. 07:10

Május 21-én, több mint huszonöt év után indul újra David Lynch kultikus sorozata a Twin Peaks. A régóta várt harmadik évadban a rengeteg új szereplő mellett a régi arcok zöme is fel fog tűnni, az Entertainment Weeklyben őket fotózták:

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2017. március 26. 09:49
Öreg emberek. A jobboldali feketehajú nő miatt határoztam el gyerekkoromban, hogy felnőttkoromban dohányozni fogok :) Volt egy jelenet, amikor egy börtöncellában rágyújtott, és ez nekem akkor annyira menőnek és elegánsnak tűnt, hogy azt gondoltam, ilyen akarok lenni, ha nagy leszek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!