Nyerj könyvet a Mandiner.sci-fivel!

2016. október 12. 14:20

Ma induló játékunkban az Agave Könyvek két friss kiadványát sorsoljuk ki: Sylvain Neuvel Alvó óriások című sci-fijét, és Richard Morgan A holtak szava című fantasyjét.

2016. október 12. 14:20

Valakik egy óriási robot testrészeit szórták szét a földön Sylvain Neuvel új sci-fijében, az Alvó óriásokban. Egy zsánerrel és pár univerzummal arrébb pedig Richard Morgan folytatja a Hősöknek való vidék fantasy-sorozatot A holtak szava című könyvvel. A Mandiner.sci-fin most vasárnap éjfélig megnyerheted az Agave Könyvek két friss kötetét.

Ehhez csak párat kell kattintani:

Nyerj könyvet a Mandiner.sci-fivel!

*

1. A játék során Mandiner.sci-fi szerkesztősége két könyvet sorsol ki csomagban, amelyeket az Agave Könyvek ajánlott fel. A kiadó a játék szervezésében nem vesz részt.

2. A nyereményjátékot és a sorsolást a Gleam rendszerén keresztül bonyolítjuk, de ahhoz a Gleamnek és a Facebooknak nincs köze. A játék 2016. 10. 12. 14:30-tól 2016. 10. 16. 23:59-ig tart. A nyereményjáték eredményhirdetésére 2016. 10. 17-én, a sci-fi.mandiner.hu-n kerül sor, a nyerteseket ettől függetlenül az általuk a játék során önkéntesen megadott elérhetőségeiken keresztül értesítjük, ha voltak ilyenek.

3. A nyeremény átvételére a Mandiner.hu szerkesztőségében, illetve postai úton lesz lehetőség.

4. A játékban nem vehetnek részt a Mandiner.hu kollégái, illetve családtagjaik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!